mislite sexy

12 savjeta kao apsolutno začiniti stvari u krevetu, ali i van njega

 Još jedno mjesto koje može začiniti vaš seksualni život, a nalazi se unutar granica vašeg doma jest  – kuhinja.

13:57h
0
Ilustracija // Envato
Ilustracija // Envato

Znači li više seksa i veće zadovoljstvo? Naša prvotna reakcija bila bi: “Da!”, no izgleda da to nije pravilo. Znanstveno je dokazna korelacija između seksa i sreće, no to nema veze s frekventnošću, nego s kvalitetom intimnog odnosa. Prema istraživanjima, jedan od znanstvenika Tamar Krishnamurti predlaže da se parovi  trebaju potruditi oko mjesta koji u njima izazivaju želju za intimom i poboljšavaju seksualni performans oba partnera, a usput garantiraju i dobru zabavu, piše elegant.hr

S obzirom na to da mjesto na kojem vodite ljubav igra veliku ulogu u seksualnom uzbuđenju, seksualna terapeutkinja Erica Chidi Cohen otkrila je kako začiniti stvari u spavaćoj sobi-i van nje. Naravno, ne postoji ultimativno mjesto u kući ili magični trik koji automatski rezultira nevjerojatnim iskustvom. “Zavisi”, kaže savjetnica za veze i seks, objašnjavajući da ljudi žele prakticirati seks izvan kuće i mišljenja su kako novo mjesto osigurava dodatno uzbuđenje, dok drugi nemaju vremena “pobjeći”, no jednako tako mogu uživati isprobavajući nova mjesta unutar svoja četiri zida.

Ilustracija // Envato
Ilustracija // Envato

Kako bi otkrili kreativne načine kojim biste optimizirali zadovoljstvo i otkrili nabolje mjesto na kojem biste mogli voditi ljubav unutar i izvan doma, pročitajte ovih 12 savjeta:

1. Isprobajte seksi igračke. Potražite ih zajedno u sex shop-u, online ili osobno kako biste našli onu koju biste oboje voljeli isprobati.

2. Samo zato što je riječ o seksu van kreveta, ne znači da morate ići fizički daleko. Zašto ne voditi ljubav na veš mašini u kupaonici? Koliko god zvučalo otrcano, sigurni smo da i takvo mjesto može donijeti pozitivne promjene u pogledu osvježavanja seksualnog života. Budući da zbog uštede energije veš mašinu često palimo u noćnim satima, pokušajte iskombinirati ugodno s korisnim.

3. Isprobajte par Kamasutra poza koje izgledaju zabavno ( i izvedivo!) za vas i vašeg partnera, s time da se ne zamarate previše s perfekcionizmom izvedbe već se fokusirajte na udobnost i spontanost.

4. Još jedno mjesto koje može začiniti vaš seksualni život, a nalazi se unutar granica vašeg doma jest  – kuhinja.  Zajedno pripremite romantičnu večeru, a vino koje dodajete jelu, slobodno koristite i vi jer dok ste jelo krčka na vatrici, velike su šanse da će i među vama frcati iskre.

Ilustracija // Envato
Ilustracija // Envato

5. Recimo da ne želite “spavati” gdje pripremate jelo te se planirate uputiti ka već poznatoj spavaćoj sobi….terapeutkinja savjetuje da skratite put i smjestite se negdje između, poput kauča u dnevnoj sobi ili čupavog saga na podu.

6. Instalirajte aplikaciju  za sexy igrice i začinite stvari. Na tržištu se u posljednje vrijeme pojavljuje sve više aplikacija upravo takvog sadržaja. I dok su jedne aplikacija u obliku sexy igrica, druge aplikacije vas mogu voditi kroz nove poze i dati vam dnevne upute korisne za vaš seksualni život. Koristite aplikaciju koja osigurava sve kreativne ideje koje ste se ustručavali izreći, a kamoli isprobati, poput igranja uloga i novih poza.

7. Zajedničko tuširanje može biti izvrsna predigra za seks s obzirom na to da ste već goli i međusobno prekrivate tijela mirišljavom sapunicom. Osim što odlično zvuči, imajte na umu da seks pod vodom isušuje vaginu jer ispire prirodni lubrikant koji se stvara tijekom seksa. Tako da kod nekih parova seks ispod tuša predstavlja fantastično iskustvo dok kod drugih izaziva određen stupanj boli i nelagode.

8. Što dolazi prije predigre? Pokušajte s provokativnim porukama prije no što dođe kuće – anticipacija će povećati seksualnu želju i uzbuđenje.

9. Ako imate veliku želju za seksom van spavaće sobe ali nemate dovoljno vremena na raspolaganju, iznajmite sobu u hotelu koji se nalazi na pristojnoj udaljenosti od vašeg doma i provedite romantičnu noć. Večera u restoranu uz međusobno zavođenje garantira fantastičnu noć u krevetu.

10. Čitajte mu uzbudljivu erotsku priču…ili on vama, ili pogledajte erotski film na sljedećem zajedničkom spoju.

11. Seks u autu omogućuje vam da postanete kreativniji s novim, neočekivano ugodnim pozama budući da predstavlja prostorno ograničenje. Osim toga, element polu-javnog seksa može dodatno uzbuditi strasti.

12. Ako obično ne vodite ljubav uz glazbu, pokušajte napraviti hot lounge play listu čiji će vam zvuci pomoći da dođete u stanje izuzetne ugodne, opuštenosti i želje za seksom.

 

 

čitam...