2.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. studenoga 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

2. Višeboj hrvatskih branitelja, „Branitelji svome gradu“
2

Ne propustite

081116-priznanja-1-mUdruga hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja Koprivničko-križevačke županije „Sveti Nikola“ uspješno je provela 2. višeboj hrvatskih branitelja „Branitelji svome gradu“.

Članovi pet braniteljskih udruga natjecali su se u streljaštvu, kuglanju, šahu, pikadu i beli. Nakon provedenih natjecanja prelazni pehar za najuspješniju ekipu dodijeljen je ekipi UBIDR-HŽ iz Koprivnice.

U streljaštvu prvo mjesto zauzela je ekipa  „Hrvatski vitezovi“ koprivničko-križevačke županije, druga je bila ekipa UHBL-PTSP Koprivničko-križevačke županije, a treće mjesto osvojila je ekipa UHBL-PTSP Bjelovar.

U kuglanju prvo mjesto je osvojila ekipa UBIDR-HŽ iz Koprivnice ispred drugoplasirane ekipe UBIDR-HŽ-2 iz Koprivnice i trećeplasirane ekipe UHBL-PTSP iz Bjelovara.

Ekipa UHBL-PTSP- Koprivničko-križevačke županije osvojila je prvo mjesto u šahu ispred drugoplasirane ekipe UBIDR-HŽ i trećeplasirane ekipe UHBL-PTSP grada Bjelovara.

Ekipa Hrvatskih vitezova Koprivničko-križevačke županije osvojila je prvo mjesto u pikadu, druga je bila ekipa UBIDR-HŽ iz Koprivnice a treće mjesto pripalo je ekipi branitelja 2. gardijske brigade „crne mambe“.

U beli prvo mjesto osvojila je ekipa branitelja 2. gardijske brigade „crne mambe“ ispred drugoplasirane ekipe UHBL-PTSP Koprivničko-križevačke županije, a treće mjesto osvojila je druga ekipa 2. gardijske brigade „crne mambe“.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bravo!

FOTO Fantastični Viktor Gašparac, Nora Ljaić, Samuel Zobundžija i Petra Karij pokorili prvenstvo Hrvatske u ubrzanom šahu

Mladi šahisti iz naše županije postigli su još sjajnih rezultata! Naime, kadetkinje i kadeti s područja županije osvojili ukupno četiri...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti