33. Godišnja skupština KLA Podravka, Koprivnica

10:21h
0
Skupština KLA Podravka

Dana 10. rujna 2011. godine održana je u Velikoj dvorani Podravke, 33. Godišnja skupština KLA Podravka. Pozivu su se odazvali predstavnici mnogih klubova liječenih alkoholičara Hrvatske, kao i iz susjedne Slovenije. Prisustvovalo je šezdesetak uzvanika.

Na početku, održan je kratak kulturno umjetnički program, na kojem je nastupila sopranistica Martina Evačić s duhovnim pjesmama uz klavijaturnu pratnju g-din Josipa Pankarića. U nastavku programa, svoju poeziju kazivali su članovi Literarne sekcije KUD-a Podravka; Elizabeta Herceg, Katarina Švabek i Domagoj Švabek.

S nekoliko prigodnih riječi, skupu se obratila dogradonačelnica Grada Koprivnice g-đa Vesna Želežnjak. Na ulogu kluba Liječenih alkoholičara osvrnula se g-đa Katarina Budaj – dostručna djelatnica Kluba. Aktivnosti za protekli period, kao i planove za buduće aktivnosti iznio je predsjednik g-din Darko Brezak.

Na skupštini je potvrđeno staro predsjedništvo: predsjednik g-din Darko Brezak, dopredsjednica g-đa Snježana Lončarić, rizničarka g-đa Božica Vukajlović, referent za sport g-din Petar Vukajlović, a referentica za kulturu g-đa Katarina Švabek. Najsvečaniji dio skupštine, bila je dodjela priznanja apstinentima; pet godina apstinencije slave; Mladen Kovačić i Petar Vukajlović, a deset godina; Ivan Puklek.

Prisutni gosti iz različitih klubova obratili su se skupu s mnogo pohvalnih riječi za rad KLA Podravka. Rad skupštine izvrsno je vodila g-đa Draženka Kovačić, koja je na kraju zahvalila svim sponzorima kluba; Kompaniji Podravka d.d., Mesnoj industriji Danica d.o.o., Gradu Koprivnici i sindikatu PPDIV-a. Posebna zahvala je izrečena dostručnoj djelatnici g-đi Budaj za volonterski rad u klubu.

Na kraju, održan je domjenak u predvorju kompanije Podravka, koji je protekao u ugodnom druženju svih prisutnih.