12.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Radovi u Koprivnici

FOTO Dječje igralište na TKZ-u postat će prava atrakcija
F

Ne propustite

Na radost svih mališana, u utorak je počelo uređenje novog dječjeg igrališta na Trgu kralja Zvonimira u Koprivnici.

Omiljeno okupljalište djece, ali i njihovih roditelja, sada će postati još atraktivnije, modernije i zabavnije.

Bit će postavljeno osam novih igrala i to karanfil, njihalica pčelica i bubamara, a najmlađi će uživati u ljuljački sa sigurnosnom sjedalicom.

Radnici će postaviti i višefunkcionalno igralo koje uključuje toranj, dvije ljuljačke, tobogan, mali zid za penjanje, penjalicu i most, vrtuljak Vještičin šešir i Satelit te klackalicu za stajanje.

Iz koprivničke gradske uprave poručuju da su sva dječja igrala prilagođena ergonomskim zahtjevima i visokim standardima ukupnog psihofizičkog razvoja djece raspodijeljena za dob djece od jedne do tri i od četiri do 12 godina.

Ujedno, mame i tate neće morati puno brinuti, jer su sva igrala izrađena po europskim standardima o sigurnosti, te posjeduju ateste i certifikate.

Uređenje i opremanje dječjeg igrališta izvodi tvrtka Regoč iz Zagreba za što je Grad Koprivnica osigurao gotovo 197 tisuća kuna plus PDV, dok je GKP Komunalac zadužen za betonske i zemljane radove te cijelu koordinaciju izvođenja radova.

– Uređenje novog dječjeg igrališta, osim što će uveseljavati male stanovnike grada Koprivnice i njihove roditelje, upotpunit će sadržaj i uljepšati vizuru kvarta te otići još korak dalje ka definiranju grada Koprivnice kao Grada prijatelja djece – kažu iz gradske uprave.

Osim toga, na proljeće sljedeće godine u planu je i uređenje dječjeg igrališta na Trgu Slobode u Koprivnici.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

19. kolo

[ŽNL] Derbi Graničara i Tomislava, Omladinac puše za vratom Podravcu koji se ne smije “poskliznuti” u Mičetincu

Vikend na županijskim nogometnim terenima donosi nam utakmice 19. kola Prve i Druge Županijske nogometne lige. Prva ŽNL U subotu nas...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×