4.9 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Panic room

Uz Dječake nastupaju i Djevojčice
U

Ne propustite

U sklopu već najavljenog koncerta splitskih Dječaka koji će se održati u multimedijalnom centru Kugla u Koprivnici pod organizacijom Pixel crewa, nastupit će i koprivničke Djevojčice.

Već dobro poznate koprivničkoj publici, Glitch Kitty & Stella, rasplesat će vas uz najbolje hip-hop, r’n’b & d’n’b hitove. Nastupaju prije i nakon Dječaka u subotu 19. prosinca.

Za zagrijavanje će se pobrinuti PXL D.J.’s: Pišpexxx (punk), Mad Postman (alternative), Chani Brawo (electro, house), Mr. Revolution (hip-hop), f. selecta (mashup) i garbage man & human fly (rockabilly) prvog dana programa Panic rooma u petak 18. prosinca.

Cijena ulaznice za program u petak 18.12. biti će 10kn i moći će se kupiti samo na blagajni kluba, dok oni s kupljenom ulaznicom za koncert Dječaka, u petak imaju besplatan ulaz. Cijena ulaznice za koncert Dječaka je 40 kuna u pretprodaji odnosno 50 kuna na blagajni kluba. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u KKC Pixelu.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Povelika kazna

“Veseli” vozač išao kroz Đelekovec dobro “nalijan”, nije dobro završilo

"Nestašni" vozač jučer je završio na sudu i dobio poveliku kaznu. Kako javljaju iz policije, 26-godišnjak je u nedjelju u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×