5.4 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Bilogorski renđeri

Na konjima s Djedom Mrazom posjetili vrtiće, policiju, županiju…
N

Ne propustite

Bilogorski renđeri za kraj uspješne godine organizirali su posjet Županiji, županijskoj Turističkoj zajednici, Policiji, Dječjem vrtiću Tratinčica i Obrtu za čuvanje djece Leptirić, Domu za starije i nemoćne te Odjelu pedijatrije koprivničke Opće bolnice.

Desetak konjanika, članova udruge Bilogorski renđeri posjetilo je županijske institucije i djecu u vrtićima te bake i djedove u Domu za starije i nemoćne, ali i djecu koja se nažalost u ovo blagdansko vrijeme moraju liječiti na odjelu pedijatrije koprivničke Opće bolnice.

– Posjetili smo sve koji su kroz ovu uspješnu godinu surađivali s nama i na neki način nam pomagali. Župan Darko Koren nas je podržao u brojnim aktivnostima kao i koprivnička policija i županijska Turistička zajednica. Surađivali smo i s vrtićima i Domom za starije i nemoćne pa smo im svima doveli Djeda Mraza i razveselili ih simboličnim poklonima i slatkišima – rekao je Davor Rajšel, predsjednik Bilogorskih renđera.

Istaknuo je kako su ovu godinu zaključili ovom aktivnosti, a već za sljedeću pripremaju nove projekte te se nadaju kako će imati daleko više posla nego u ovoj godini, koja je bila vrlo aktivna i prepuna različitih događanja.

– Ulazimo u nove projekte vezane uz konjički turizam u suradnji s Turističkom zajednicom Koprivničko- križevačke županije. Konjički turizam trebao bi biti novi turistički brand naše županije i uvjeren sam kako će 2016. godina biti još više radna i plodonosnija – rekao je Rajšel.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Fešta

[FOTO/VIDEO] KONCERT ZA PAMĆENJE Jole napunio dvorište Starog grada, Đurđevčani pjevali sve hitove

"Nosi mi se bijela boja", "Tijelo ko remek djelo" samo su neki od hitova popularnog Joleta koji su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×