Bilogorski renđeri

Na konjima s Djedom Mrazom posjetili vrtiće, policiju, županiju…

18:30h
0
Bilogorski renđeri // Foto: Matija Gudlin
Bilogorski renđeri // Foto: Matija Gudlin

Bilogorski renđeri za kraj uspješne godine organizirali su posjet Županiji, županijskoj Turističkoj zajednici, Policiji, Dječjem vrtiću Tratinčica i Obrtu za čuvanje djece Leptirić, Domu za starije i nemoćne te Odjelu pedijatrije koprivničke Opće bolnice.

Desetak konjanika, članova udruge Bilogorski renđeri posjetilo je županijske institucije i djecu u vrtićima te bake i djedove u Domu za starije i nemoćne, ali i djecu koja se nažalost u ovo blagdansko vrijeme moraju liječiti na odjelu pedijatrije koprivničke Opće bolnice.

– Posjetili smo sve koji su kroz ovu uspješnu godinu surađivali s nama i na neki način nam pomagali. Župan Darko Koren nas je podržao u brojnim aktivnostima kao i koprivnička policija i županijska Turistička zajednica. Surađivali smo i s vrtićima i Domom za starije i nemoćne pa smo im svima doveli Djeda Mraza i razveselili ih simboličnim poklonima i slatkišima – rekao je Davor Rajšel, predsjednik Bilogorskih renđera.

Istaknuo je kako su ovu godinu zaključili ovom aktivnosti, a već za sljedeću pripremaju nove projekte te se nadaju kako će imati daleko više posla nego u ovoj godini, koja je bila vrlo aktivna i prepuna različitih događanja.

– Ulazimo u nove projekte vezane uz konjički turizam u suradnji s Turističkom zajednicom Koprivničko- križevačke županije. Konjički turizam trebao bi biti novi turistički brand naše županije i uvjeren sam kako će 2016. godina biti još više radna i plodonosnija – rekao je Rajšel.

čitam...