nude da se snima

A. Markotić, Capak, Božinović pa i Zoran Milanović: Spremni smo cijepiti se pred kamerama

I ja ću se cijepiti kad prođe šest mjeseci od moje zaraze, rekao je ministar Vili Beroš.

22:14h
0
Screenshot Index.hr
Krunoslav Capak, Alemka Markotić, Vili Beroš i Davor Božinović // Screenshot Index.hr

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak rekao je na današnjoj konferenciji za medije Stožera civilne zaštite da je spreman cijepiti se i pred kamerama.


– Ja ću se svakako cijepiti i nudim se da snimite svi skupa kako se cijepim kad cjepivo dođe u Hrvatsku – rekao je Capak.

Pred kamerama bi se cijepili i ministar Davor Božinović te šefica Klinike za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević Alemka Markotić.

– I ja ću se cijepiti kad prođe šest mjeseci od moje zaraze – rekao je ministar Vili Beroš. Capak te dodao kako je Hrvatska naručila 5,6 milijuna doza cjepiva te da će ono biti besplatno i dragovoljno, piše večernji.hr

Predsjednik republike Zoran Milanović također smatra da bi se svi hrvatski građani trebali cijepiti protiv covida-19, a osobno je spreman i javno se cijepiti kako bi primjerom pokazao važnost cijepljenja, rekao je danas Milanovićev glasnogovornik Nikola Jelić.

– Predsjednik Milanović je mišljenja da bi se svi trebali cijepiti, računa pri tome na građansku odgovornost i svijest, a spreman je i javno se cijepiti kako bi svojim primjerom pokazao važnost cijepljenja –  odgovorio je Nikola Jelić Hini na pitanje je li se hrvatski predsjednik spreman javno cijepiti protiv covida-19.

čitam...