„Acoustic večeri“ u STARSU // Bojan Jambrošić, Ivana Kindl i Lana Jurčević

11:11h
0
Acoustic večeri u Starsu

Ivana Kindl Lana Jurčević Bojan Jambrošić

Kako se bliži kraj ljetu i ljetnim avanturama na Jadranu, a godišnji odmori završavaju, provjerili smo kakvi nas glazbeni događaji očekuju ovog tjedna. Prije mjesec dana pisali smo o „acoustic večerima” na terasi caffe bara Stars 2002. Iz razgovora s vlasnicom, Davorkom Đurkan-Vulić, saznajemo kako je njihov „acoustic program” ili kako vole reći program revitalizacije vikend događanja na središnjem koprivničkom gradskom trgu kroz mjesec dana ugostio desetak različitih izvođača.

– Ideja se pokazala odličnom zbog velike posjećenosti i zadovoljstva gostiju najrazličitijih dobnih skupina. Brojni građani ovako su našli program za sebe, radilo se to o mladim obiteljima koje su oživjele gradsku šetnicu i popunili klupe na rubnim dijelovima gradskog parka ili o starijim osobama željnima kvalitetne glazbe, rekla nam je vlasnica.

Također, doznajemo da najbolje od programa koji nas očekuje na terasi caffe bara „Stars 2002″ tek slijedi. Tako će nakon prošlotjednog nastupa Saše Lozara i koprivničkog benda Praline & Fast Food, ovog petka (30.08.) koprivničku publiku zabavljati Bojan Jambrošić čiji je album „Zapisano u zvijezdama” u prodaji od subote, pa u sklopu acoustic večeri možemo očekivati i izvedbu nekih od uspješnica ovog albuma. Subota (31.08.) je rezervirana za acoustic nastup Ivane Kindl, jedne od naših najcijenjenijih pjevačica, koja će na svom prvom nastupu u Koprivnici u kombinaciji akustične gitare i električne bas gitare osim svojih uspješnica poput pjesama Utjeha, Oči i Superjaka, izvoditi covere svjetskih izvođača poput Janis Joplin, Adele, Amy Whinehouse, Skunk Anansie i dr.

06. rujna pred publikom „acoustic večeri” u caffe baru Stars 2002 predstavit će se Lana Jurčević koja će za koprivničku publiku pripremiti kombinaciju autorskih pjesama i covera strane mainstream glazbe.

Po svemu sudeći pred nama su zanimljiva tri acoustic nastupa, a kako najavljuju organizatori, acoustic večeri nastaviti će se i u rujnu. Detalje o događanjima možete pronaći na facebook stranici Stars KC ili u kalendaru događanja Koprivnica.net.

NAGRADNA IGRA

U suradnji s Hamar Media, organizirali smo nagradnu igru u kojoj možete osvojiti dva puta po jedan novi album Bojana Jambrošića “Zapisano u zvijezdama”. Sve što treba je poslati svoje podatke (ime, prezime, adresu, telefon) na email adresu nagradna@koprivnica.net s naslovom “Za nagradnu igru – Bojan Jambošić” i uz malo sreće možete osvojiti “Zapisano u zvijezdama”. Dobitnike izvlačimo u ponedjeljak.

čitam...