Active Commerce četvrti na Prvenstvu Hrvatske u mininogometu

12:42h
0
Active Commerce

Prošlog vikenda u Ivanić Gradu je održana 3. završnica Kupa i Prvenstva Hrvatske u mininogometu u kojem je sudjelovalo 28 momčadi iz 16 hrvatskih gradova. Koprivnicu su predstavljale dvije prvoplasirane ekipe s KC lige, Active Commerce u borbi za prvaka Hrvatske te Inducta ++ u Kupu Hrvatske.


Ždrijeb je bio različito naklonjen našim ekipama, pa je tako Inducta ++ izvukla vrlo neugodnog protivnika, ekipu Barcode iz Velike Gorice.

Inducta ++ nastupila je u oslabljenom sastavu i izgubila rezultatom 3:0. Iako su dečki iz Inducte imali svojih prigoda rezultat je na kraju realan. Treba reći i da je ekipa Barcodea osvojila četvrto mjesto.

Active Commerce imao je malo više sreće u ždrijebu pa je tako nakon odustajanja ekipa iz Đakova postavljen za nositelja što im je poprilično olakšalo put do polufinala.

U prvoj utakmici u subotu Active je pobijedio križevačku Čigu 2:1 golovima Mesića i Ivana Sajka te se tako plasirao u polufinale. U nedjelju uz izravan prijenos na Sportskoj televiziji Active je igrao polufinalnu utakmicu s kasnijim osvajačem PH, ekipom Dubravice iz Šibenika.

U odličnoj i vrlo neizvjesnoj utakmici u regularnom dijelu rezultat je bio 1:1 (Mesić) te se pristupilo izvođenju sedmeraca. Nakon serije od tri sedmerca rezultat je i dalje bio izjednačen, nakon čega je uslijedilo raspucavanje u kojem su više sreće imali dečki iz Šibenika i na taj način ostvarili plasman u finale.

Active je u kasnijoj utakmici za treće mjesto izgubio od Itasa iz Ivanca 2:1 (Lončarić) i tako zauzeo četvrto mjesto u konačnom poretku za prvaka Hrvatske.

Bio je to pravi dvodnevni praznik mininogometa koji pokazuje da privlači sve više ekipa, igrača i medija te pomalo zauzima svoje mjesto na sportskoj karti Hrvatske.

Još jednom čestitke ekipi Active Commercea na odličnoj igri, promociji Koprivnice i osvojenom četvrtom mjestu na Prvenstvu Hrvatske.

PRVENSTVO HRVATSKE

1. Dental Centar Dubravica (Šibenik)
2. KMN Olimpija Ljubljana (Zagreb)
3. Itas (Ivanec)

4. Active Commerce (Koprivnica)

Najbolji igrač – Dragan Radman (Dental centar Dubravica)
Najbolji strijelac – Ermin Raković (KMN Olimpija Ljubljana)
Najbolji golman – Predrag Crnomarković (KMN Olimpija Ljubljana)

KUP HRVATSKE

1. MNK Druškovec (Maruševec)
2. Limarija Gužvinec Gačice (Ivanec)
3. Hotel Sport (Ivanić Grad)

4. Barcode (Velika Gorica)

Najbolji igrač – Zoran Lukavečki (Limarija Gužvinec Gačice)
Najbolji strijelac – Ivica Čusek (MNK Druškovec)
Najbolji golman – Nikola Hranić (Limarija Gužvinec Gačice)

čitam...