Blagdansko raspoloženje

Advent u Varaždinu počinje već danas, posjetitelje čeka Crvena jabuka, ledeni tobogan, blagdanske slastice i najviše sadržaja do sada

Ovogodišnji Advent počinje već danas, a održavat će se na još više lokacija nego prijašnjih godina.

10:45h
0
Foto: TZ Grada Varaždina

Približavaju se blagdani, a time i Advent u Varaždinu, koji će biti najbogatiji do sada.

Ovogodišnji Advent počinje već danas, a održavat će se na još više lokacija nego prijašnjih godina. Od 29. studenog do 6. siječnja posjetitelje u sklopu Adventa u Varaždinu očekuje više od 100 različitih programa na sedam lokacija u gradu.

Posjetitelje tako čekaju koncerti, izložbe, predstave, projekcije filmova, gastronomska ponuda, kuhano vino i blagdanske slastice, štandovi i još mnogo sadržaja. Sve kreće danas kada je u 17 sati otvorenje klizališta s ledenim toboganom podno Starog grada, a u 18 sati je na Stančićevom trgu koncert Scifidelity Orchestra. Subota donosi kićenje jelke i paljenje prve adventske svijeće uz zbor ispred katedrale, a u 19 sati na Korzu nastupa Crvena jabuka.

Bit će tu još prijepodnevnih i večernjih koncerata, vlakić Djeda Mraza za mališane, a nova lokacija je Habdelićev trg sa zonom zvanom Parkiranje, prikladno nazvana jer je pokraj parka, gdje će biti jedinstvena gastronomska ponuda, zimski napitci, DJ-evi i bendovi i intimna atmosfera.

Advent je u organizaciji Turističke zajednice grada Varaždina i suorganizatora Gradske tržnice Varaždin, PR Lady i Show Concepta.

Cijeli program možete pogledati OVDJE.