Agrokuća je za Vas pripremila prigodnu prodaju artikala iz vlastite proizvodnje i još mnogo više

Uz ponudu iz vlastite proizvodnje, u poljoapotekama nude i sredstva za prihranu, pospješenje rasta i zaštitu. Sve za poljoprivredu naći ćete ako posjetite njihove poslovnice

07:36h
0
Poslovnica Vrtni centar s plastenicima u Koprivnici, Bjelovarska cesta 34 // Foto: Agrokuća d.o.o.

Od srijede 05. lipnja će se u svim poslovnicama Agrokuće naći prekrasne ljetnice po atraktivnim cijenama. Izdvajaju pelargonije: Calliente, Calliope te Zonale za samo 6,90 kuna, dvostruka pelargonija u prodaji je za 5,50 kuna, a jednostruka samo 3,50. Sulfrinije su na sniženju po cijeni od 3,50 kune. Atraktivne i šarene Nove Gvineje možete kupiti za 9,90. Cijena Verbena je povoljnih 3,50 kune. Ovo nije sve, naravno, za cijene ostalih biljki posjetite neku od prodajnih lokacija Agrokuće.


Vrtni centar je na dobro poznatoj koprivničkoj adresi Bjelovarska cesta 34. Poljoapoteka u Koprivnici nalazi se na adresi Braće Radića 47, a u Sigecu u ulici Ivana Berute na broju 7. Posebno atraktivni artikli su ljetnice iz vlastite proizvodnje u visećoj tegli čije cijene su također prigodno snižene. Možete ih kupiti po cijenama od 24,00 ili 32,00 kune, ovisno o vrsti cvijeta.

Dok birate iz mnoštva artikala u ponudi, potražite i velik izbor presadnica povrća.


Važno je za naglasiti da Agrokuća nudi i cjelovit program zaštite i prihrane za biljke. Poljoapoteke Agrokuće u Koprivnici i Sigecu te veleprodajna poslovnica u Peterancu pripremile su za Vas posebnu ponudu. Poljoprivrednici, za ublažavanje stresnih uvjeta prilikom nicanja kukuruza pronađite sredstva za pospješenje rasta i razvoja. Potražite i herbicide za kukuruz u post-tretmanu. Također treba zaštititi vinograde i vrtove. Stresni uvjeti podloga su za razvoj bolesti i nametnika te otežani rast, zato u Agrokući nude velik izbor sredstava koja će osigurati pouzdanu zaštitu. Na vrijeme obavite sve zahvate. Vaš pouzdani partner je Agrokuća koja Vas prati već 28 godina. Poljoapoteka u Koprivnici nalazi se na adresi Braće Radića 47, a u Sigecu u ulici Ivana Berute na broju 7. Za veleprodaju dođite u našu poslovnicu u Peterancu na adresi Braće Radić 75.

Posjetite ih što prije, prigodna prodaja vrijedi od srijede do subote.

čitam...
Loading...