sve što trebate

Agrokuća pripremila bogatu ponudu za sve poljoprivrednike, povrtlare, voćare i vinogradare, u Vrtnom centru nude cvijeće iz vlastite proizvodnje

Većina ponuđenog cvijeća je iz vlastite proizvodnje na što su u Agrokući jako ponosni. Izdvojena je i bogata ponuda aranžmana od svile.

15:00h
0

Aktivnosti u poslovnicama Agrokuće u punom su zamahu i premda smo kalendarski u zimskom periodu, bogata je ponuda za poljoprivrednike, povrtlare, voćare i vinogradare te zaljubljenike u prirodu. Tako Vas iz poljoapoteka AgroKuće u Koprivnici i Sigecu te veleprodaje u Peterancu obavještavaju da herbicide Lumax i Adengo možete kupovati po prošlogodišnjim cijenama do isteka zaliha.

Nadalje, nabavite u Agrokući sredstva za zimsko prskanje voćnjaka i vinograda te razne vrste gnojiva, a izdvojeni artikl je prirodno gnojivo Stallatico. Vrijedne domaćice obavještavaju da je stiglo sjeme povrća i rajčica, a hibridno sjeme može se naručiti u poljoapoteci u Koprivnici na adresi Braće Radić 47.

Sve informacije naravno možete dobiti pozivom na broj telefona 642 003.

Atraktivno je i u Vrtnom centru na koprivničkoj adresi Bjelovarska cesta 34, jer od 19. do 31. siječnja traju Dani ciklama, jaglaca, orhideja i ostalih lončanica. To je prava prilika jer u tom razdoblju možete iskoristiti popust od 10% na sve vrste tegli. Većina ponuđenog cvijeća je iz vlastite proizvodnje na što su u Agrokući jako ponosni. Izdvojena je i bogata ponuda aranžmana od svile.

Ukrasite svoj životni prostor ili razveselite drage osobe i poklonite im nešto drugačije od buketa – flower-box od rezanog cvijeća po Vašoj želji, u kojem cvijeće dulje traje. U sve ovo možete se uvjeriti i sami, Vaš Vrtni centar otvoren je od ponedjeljka do subote od 8 do 19 sati.

čitam...