Akcija Policije i HAK-a: Družilo se i natjecalo dvjestotinjak motociklista

11:27h
0
Na Zrinskom trgu okupilo se dvjestotinjak motociklista

Kako bi se smanjilo stradavanje motociklista i mopedista, kojih će s nadolazećim sunčanim danima na cestama biti mnogo, Postaja prometne policije Koprivnica u suradnji s Autoklubom Koprivnica u subotu je na Zrinskom trgu organizirala preventivnu akciju Sigurno na dva kotača.

Okupilo se dvjestotinjak motociklista, uglavnom iz Koprivnice, a akciju su podržali njihovi prijatelji iz Zagreba, te Mađarske i Austrije. Ljubitelji dvokotača ponosno su izložili svoje uglancane jurilice, a potom su se natjecali na poligonu koji su postavili Djelatnici HAK-a. Prvo mjesto osvojio je policijski službenik Darko Šoštarić, drugo mjesto Daniel Škofić iz Motokluba Piston Riders, a treće mjesto policijski službenik Denis Horvat. Nagrađen je i Robert Barčanec, izvan konkurencije, kao predstavnik Autokluba Koprivnica.Druženje motorista nastavljeno je u restoranu Crna Gora.


– Druženje je organizirao Motoklub Veterani iz Koprivnice, a prijatelji motoristi ondje su se pak natjecali u potezanju užeta, bacanju motogume, te obaranju ruku, doznajemo od Ranka Lončarića, predsjednika MK Piston Riders Koprivnica.

{vsig}vijesti/04-2013/130413-sigurno-dva-kotaca{/vsig}

čitam...