SOCIJALNA SAMOPOSLUGA

Akcijom Crvenog križa prikupljeno više od 100 kilograma namirnica te 25 komada higijenskih potrepština

Organizator zahvaljuje svima koji su podržali akciju.

13:25h
0
KTC prikupljanje donacija
Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Koprivnički Crveni križ jučer je u KTC-u u Koprivnici, uz epidemiološke mjere, organizirao akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu.

Prikupljeno je oko 100 kilograma raznih namirnica te 25 komada higijenskih potrepština. Dijeleći letke s popisom potrebnih namirnica u akciji su sudjelovali volonteri Crvenog križa te umirovljenici volonteri koji su dio projekta Volonter penzioner.

– Sve donacije naših sugrađana, koji su i ovaj put bili darežljivi, bit će podijeljene našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se jednom tjedno kroz čitavu godinu, pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je potrebno – poručuju iz Crvenog križa te dodaju kako se namirnice, također, mogu donirati direktno u njihovom sjedištu, u Ulici Braće Radić 7.