Ne dvoji. Za drugog izdvoji

Akcijom Solidarnost na djelu kupljeno 490 para tenisica za učenike

Gradsko društvo Crvenog križa zahvaljuje svima koji su bili uključeni u akciju te na taj način još jednom iskazali svoji humanost i veliko srce.

13:58h
0

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica tijekom 46. sabirne akciju Solidarnost na djelu 2018. godine pod nazivom Ne dvoji. Za drugog izdvoji prikupilo je u listopadu 76156,20 kune.

Akcija je tijekom listopada provedena na području koprivničkih mjesnih odbora, u svih 11 općina, u školama i vrtićima. Odlukom Odbora GD CK Koprivnica, kao i dosadašnjih godina, za prikupljena sredstva kupljene su tenisice za učenike slabijeg imovinskog stanja s područja grada Koprivnice i 11 općina.

Nakon odbijanja troškova akcije i uplate 5 posto sredstava u Fond solidarnosti Hrvatskog Crvenog križa, za preostala sredstva u iznosu 66 190,59 kune, a prema popisima škola, za učenike je kupljeno 490 pari tenisica koji su u ponedjeljak 3. prosinca 2018. godine podijeljene predstavnicima škola.

Akcija Solidarnost na djelu 2018. provedena je temeljem dobivenog Rješenja Ureda državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji s evidencijskom oznakom KKŽ-HA / ŠK-17-4, te joj je dodijeljena oznaka ŠK, što znači da je akcija namijenjena za unaprjeđenje uvjeta školovanja.

Gradsko društvo Crvenog križa zahvaljuje svima koji su bili uključeni u akciju te na taj način još jednom iskazali svoji humanost i veliko srce.

čitam...
Loading...