PROJEKT VOLIMO VOLONTIRANJE

Akcijom u KTC-u građani donirali oko 150 kilograma prehrambenih namirnica i 28 komada raznih higijenskih potrepština

Još jednom zahvaljujemo svima na donacijama čime su omogućili da pomognemo najpotrebitijima te pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih donesu u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7, kažu u GDCK KC. 

09:00h
0
Foto: GDCK KC

U Robnom centru KTC u Koprivnici provedena je akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, a u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’.

Akcija je održana u subotu uz pomoć volontera Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, koji su na ulazu u trgovinu dijelili letke s popisom namirnica koje se mogu donirati te je tom prilikom prikupljeno oko 150 kilograma prehrambenih namirnica i  28 komada raznih higijenskih potrepština.

– Naši su sugrađani i ovaj put podržali akciju te donirali brašno, tjesteninu, ulje, rižu i ostale namirnice koje će biti podijeljene građanima slabijeg imovinskog stanja. Još jednom zahvaljujemo svima na donacijama čime su omogućili da pomognemo najpotrebitijima te pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih donesu u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7 – kažu u GDCK KC.

Projekt ‘Volimo volontiranje’ u sklopu kojeg se održavaju akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.) u iznosu od 1.166.365,04 kn. Provodi se od 1. rujna 2017 do 31. kolovoza 2019. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „Antun Nemčić Gostovinski“ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“.

čitam...
Loading...