Algebra Koprivnica: Web dizajn, PHP/MySQL, ECDL, Samostalni knjigovođa i brojne druge edukacije

14:24h
0
Ilustracija

U EducirajMe centru u Koprivnici u tijeku su prijave za početak Algebrinih edukacija za atraktivna zanimanja. Prijavite se što prije i preuzmite odgovornost za vlastitu karijeru. Ukoliko upišete edukacije tijskom studenog, možete ostvariti i brojne vaučere za zanimanja, razna GRATIS seminare i popuste na cijene. Popis edukacija OVDJE.

Javite nam se na e-mail koprivnica@algebra.hr ili putem telefona na 048/621-109.

Algebra provodi cijeli niz vrhunskih informatičkih edukacija, a obukom u našem centru, uz certificiranje i vrhunske predavače, ostvarujete upis u e-radnu knjižicu, a i dobivate sve materijale na hrvatskom. Upravo zbog svojeg odličnog rada na području edukacija, Algebra je ove godine dobila i nagradu za najboljeg svjetskog partnera Mirosofta u svijetu.

Trenutno su u tijeku prijave za atraktivnu edukaciju za Web dizajn, s kojom možete naučiti kako kreirati web stranice.  Algebrin program obrazovanja za Web dizajnera provodi se po Adobe standardu. Radi se o najboljem programu iste vrste u Hrvatskoj, kojim se može steći značajna prednost na dinamičnom tržištu rada.

Prijave za PHP/My Sql programera primaju se do kraja studenog, a edukacija počinje u prosincu. Trajanje programa je 160 sati, a edukacije su u kasnim popodnevnim, odnosno večernjim satima. Za program nije potrebno nikakvo prethodno predznanje, a ovo je i odlična priprema za ZEND certifikaciju. Svi upisanu u program obrazovanja dobivaju kao dodanu vrijednost i GRATIS specijalistički seminar HTML/CSS. 

U našem centru u Koprivnici održavat će se i tečajevi koje je u posljednjih dvadestak godina završilo najviše ljudi u Hrvatskoj. Radi se tečajevima za ECLD certifikat, za računalne operatere i računalne specijaliste. Na ovim tečajevima dobivate prijeko potrebna znanja iz upravljanja računalom, a stičete i vrijedan cerfitikat, priznat u cijeloj Europi.

Od informatičkih edukacija vrijedi izdvojiti i vrlo atraktivne edukacije za CCNA mrežnog specijalistu (CISCO), programera mobilnih aplikacija.

Provode se i koristne poslovne edukacije, s kojima možete značajno napredovati u karijeri. U tijeku su tako prijave za Voditelja EU projekata, zanimanje koje više nije budućnost nego sadašnjost, i jedno je od najtraženijih na tržištu rada. Upisi su u tijeku trenutno u našim centrima u Varaždinu i Koprivnicu, stoga požurite s prijavama na koprivnica@algebra.hr.

Jedna od najpopularnijih edukacija svakako je ona za Samostalnog knjigovođu,koju provode najbolji stručnjaci I stučnjakinje iz svijeta računovodstva i financija. Cijela edukacija provodi se na konkretnim primjerima iz prakse, tako da ćete naučiti baratati kompletno poslovnim knjigama, bilo da vam je potrebno radi vašeg vlastitom posla ili pak tražite prekvalifikaciju, odnosno bolji posao.

Edukacija za CAD specijalistu – Autodesk, može vam otvoriti put uske specijalizacije za CAD programe (Computer Aided Design). CAD je danas nezaobilazan dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i rastućih mogućnosti.

Javite nam se na e-mail koprivnica@algebra.hr ili putem telefona na 048/621-109.

Traju upisi i za ostale edukacije, a sve možete provjeriti OVDJE.

Nitko vam neće pomoći, ako si ne pomognete sami, a to ćete moći jedino oboružajući se znanjem. Srećom, Algebra je pripremila za vas, cijeli niz najkvalitetnijih obrazovnih programa. Najbolje edukacije će se provoditi u vašoj neposrednoj blizini, u EducirajMe/Algebra centru u Koprivnici.

Edukacije (upisi u tijeku)

Sve edukacije provode vrhunski predavači, dokazani stručnjaci iz svojih područja, a edukacijski programi su kombinacija teoretskog znanja i brojnih vježbi i primjera iz realnog okruženja, što je najbolja priprema za posao.

Poslovno učilište Algebra nedavno je i od strane Microsofta proglašeno najboljim edukacijskim partnerom na svijetu! Ne propustite idealnu prigodu da se educirate kod najboljih.

Javite nam se na e-mail koprivnica@algebra.hr ili putem telefona na 048/621-109.

Facebook –> https://www.facebook.com/educirajme

Sve o edukacijama i na našem Youtube kanalu –>

https://www.youtube.com/channel/UCCsMI2v_4KaEvXIQWlv9zow