nogometni romantik

Aljoša Vojnović prisjetio se dana u Belupu i kako ga navijači nisu voljeli: Slaven je tada bio drugi najsređeniji klub iza Dinama

Jučer se pak našao u ulozi gosta u A1 Nogometnom Podcastu gdje se između ostalog prisjetio svojih dana u Slavenu. 

10:44h
0
110716-slaven-vojnovic

Aljoša Vojnović, nogometaš poznat svim malo boljim poznavateljima najvažnije sporedne stvari na svijetu, prije koji mjesec objesio je svoje kopačke o klin. Elokventan i inteligentan, počeo je pisati kolumnu na Telesportu, kolumnu koja je pravi hit. Jučer se pak našao u ulozi gosta u A1 Nogometnom Podcastu gdje se između ostalog prisjetio svojih dana u Slavenu.

– Kad sam dolazio u Belupo iz Sesveta Slaven je bio najsređeniji klub iz Dinama u državi. Od svih klubova u kojima sam bio, jedino me u Koprivnici nisu voljeli. Ni navijači, ni u gradu. Tamo se nisam osjećao ugodno, u smislu da je bilo grebanja auta ključem – ispričao je.

– Bila su neka dva frajera koja sam čuo na svakoj utakmici da mi spominju mamu i provociraju. Ali uvijek kad sam pogledao prema tribini, ili su se stisnuli ili su se dobro sakrili, nisam nikad mogao identificirati tko su. Mogu se ozbiljno javiti da se vidimo, ozbiljno kažem – rekao je Vojnović sa smiješkom u Podcastu.

– Onako podlo dobacivanje dobre dvije, dvije i pol godine. I kad sam s Osijekom dolazio. Dva podla glasa s tribine i nikad nisam mogao skužiti tko su. To mi je bio klub i grad gdje se nisam pronašao – zaključio je nekadašnji igrač Slavena u kojem je promijenio čak četiri trenera. Vodili su ga Mile Petković, Zlatko Dalić, Milivoj Bračun i Roy Ferenčina.

Vojnović je u Slavenu igrao od ljeta 2009. godine pa do zime 2012. kad je otišao u Iran. Eto kako pamti Koprivnicu.

čitam...
Loading...