Ana Lovrak iz osobnih razloga iz Koprivnice u Osijek

11:54h
0

091230-lovrak-mPovremena A reprezentativka i dosadašnje lijevo krilo RK Podravke Vegete Ana Lovrak odlučila je napustiti prvakinje države i sudionice Lige prvakinja i preseliti u Osijek, gdje će amaterski igrati za Osijek Croatia osiguranje.

Klubu, odnosno direktoru Marijanu Domoviću, objasnila je da se nalazi na životnoj prekretnici i da su njeni razlozi odlaska osobni. Ugovor je sporazumno prekinut. Ona će raditi i živjeti u Osijeku i usput igrati rukomet u osječkom prvoligašu.

Trener Zdravko Zovko, koji se s ekipom nalazio četiri dana na pripremama u Poreču, zbog toga je vratio s jednomjesečne posudbe iz TVIN Trgocentra Ivu Pongrac, koja će biti alternativa Maji Zebić na lijevom krilu.

Sanirane su ozljede i bolesti kod igračica. Andrea Čović je na pripremama u Poreču iščašila zglob, u utorak se vratila u Koprivnicu, sanirala nezgodu i vratila se treninzima, nakon problema s koljenom rredovito trenira Maja Zebić, a Anita Gaće je preboljela virozu i odradila prijepodnevni trening u srijedu. U Poreču je odigrana potpuno zatvorena trening utakmica s ljubljanskim Krim Mercatorom, dogovoreno je da se s te utakmice ne daje ni rezultat. Mada, što se Podravke Vegete tiče, rezultat bi bio samo još jedna pozitivna statistička brojka više, ali treba poštovati dogovor s Krimom.

Igračice se tog dana iz Poreča (srijeda, 30. prosinca) vraćaju u Koprivnicu, a prvi trening u novoj godini zakazan je u nedjelju, 3. siječnja, dok se prva utakmica u 2010. godini igra u subotu 9. siječnja u 15,15 sati u 6. kolu Lige prvakinja s HCL Leipzigom u Koprivnici.

čitam...