PRVA ŽNL

Andrašić, trener prvaka iz Imbriovca, otkrio prijelomni trenutak koji ih je odveo do naslova: Ondje su proradile pozitivne emocije

Do kraja prvenstva odradit će još dvije prvenstvene utakmice, i to protiv Kalinovca i vojakovačke Viktorije.

16:00h
0
nk borac
Foto: Zdravko Vuljak

Na savršen način, pobjedom nad kunovečkim Bratstvom u derbiju 24. kola, imbriovečki Borac osigurao je naslov prvaka Prve ŽNL! Pogotke vrijedne triju bodova, kao i trofeja pobjednika, postigli su Bruno Lončarić u 52., Filip Škaro u 55. te Vedran Kovač u 63. minuti. Dakle, u desetak minuta riješili su pitanje pobjednika, dok je poraz u 81. ublažio Ivan Blažević.

– Pobjeda je zaslužena, stvorili smo puno prilika. Pobjeda je mogla biti i izraženija, ali nemam zamjerke. Odigrali smo dobru utakmicu – započeo je trener Borca Zlatko Andrašić.

Podsjetimo, laskava titula jesenskih prvaka otišla je u ruke Sloge iz Koprivničkog Ivanca za kojom je Borac poprilično zaostajao. Ipak, Andrašićevi momci uspjeli su ih sustići pa i prestići.

– Vjerujemo dok matematički postoji šansa. Dostigli smo i 11 bodova. Tri su boda puno, a kola lagano krenu nizbrdo. Zaredali smo ozbiljne rezultate, dizali smo se iz utakmice u utakmicu. Prvenstvo je, mislim, prelomila pobjeda u Hlebinama. Ondje su proradile pozitivne emocije, potom je sve bilo lakše – otkriva Andrašić.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Imbriovčani će – nakon finala Županijskog kupa koje se igra u srijedu, u 18 sati, na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš – odraditi još dvije utakmice, i to protiv Kalinovca i vojakovačke Viktorije.

– U Imbriovcu sam desetak godina. Bez obzira na protivnika, svaku utakmicu igramo na pobjedu, tako i ove dvije – naglasio je Andrašić.

Foto: Zdravko Vuljak