FOR TIME NOT YET PASSED

Andro Giunio u voćnjaku Kampusa priredit će zanimljivi glazbeni performans

Giunio je grafički dizajner, docent na odsjeku Medijskog dizajna Sveučilišta Sjever u Koprivnici i eksperimentalni glazbenik.

14:54h
0
Foto: Atelieri Koprivnica

Glazbeni performans Andra Giunia pod nazivom For time not yet passed održat će se sutra u 21 sat u koprivničkog AK galeriji.

Točnije, mjesto održavanja bit će voćnjak pored galerije, a radi se o nastavku istraživanja i eksperimentiranja kojima se Giunio bavi. Iz Galerije kažu kako on glazbi pristupa na drugačiji način, a oslanja se na tradiciju zapadne avangardne i minimalističke glazbe te suvremenih alternativnih glazbenih žanrova poput dronea, noisea, elektronske glazbe, krautrocka, shoegazea i black metala.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Inače, Giunio je grafički dizajner, docent na odsjeku Medijskog dizajna Sveučilišta Sjever u Koprivnici i eksperimentalni glazbenik. Radi na području kulture, filmske, glazbene i umjetničke festivale, izložbe, knjige, publikacije i drugih područja.

Realizaciju performansa sufinancirali su Grad Koprivnica, Ministarstvo Republike Hrvatske, a projekt se provodi uz podršku Zaklade Kultura nova.

čitam...