MTV Top lista domaćica

Anna Moor velikim koracima kreće u osvajanje regionalne glazbene scene

08:00h
0
Romana Pavliša // Foto: Valentina Blažek

Mlada koprivnička umjetnica Romana Pavliša koja djeluje pod umjetničkim Anna Moor nedavno je objavila svoj prvi samostalni singl Lutak koji se od nedjelje nalazi na MTV top listi Domaćica.

Romanin alter ego Anna Moor ne postoji u knjizi rođenih, već se rađa kao individualka kroz koncept Lutak, kao vizualno i emotivno biće. Svojim debitantskim glazbeno-vizualnim projektom stvara intiman odnos s publikom, gradeći priču kroz iskustva i sjećanja iz nedaleke prošlosti. Kroz singl Lutak, prisjeća se idiličnih uspomena koje je dijelila s bliskom osobom te ih problematizira kroz alegorične vodeće stihove Ti si moj Lutak.

– Trenutno se radi i na novim pjesmama koje će, nadam se biti objavljene sljedeće godine na albumu prvijencu. Ekipa je odlična, super funkcioniramo kao tim, sretna sam jer nam je svirati uživo bilo stvarno gušt. A sad poslije Zagreba, nadam se da ćemo uskoro predstaviti projekt i u Koprivnici – kaže Anna.

Njezin prvi samostalni singl i videospot izdani su uz podršku izdavačke kuće Intek Music, a već nakon prvog nastupa uživo u zagrebačkom klubu Tvornica kulture Anna Moor velikim koracima kreće u osvajanje regionalne glazbene scene. Pjesma se od nedjelje nalazi na MTV top listi Domaćica.

Podržite našu mladu koprivničku glazbenicu i glasajte za pjesmu Lutak na MTV top listi Domaćica. Glasati možete na sljedeća dva linka:

http://mtv.com.hr/top-liste/domacica
http://mtv.rs/top-liste/domacica