14 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Glazbene večeri u Domoljubu

Ansambl Ad Gloriam Brass u ponedjeljak nastupa u Domoljubu
A

Koncert će se održati u ponedjeljak od 19:30 sati, a ulaznice po cijeni od 30,00 kn mogu se kupiti na blagajni Domoljuba, Starogradska 1, Koprivnica radnim danom 7.30 - 19.00 sati.

Ne propustite

U dvorani Domoljub u ponedjeljak će nastupiti AD GLORIAM BRASS ansambl kojeg čine šestorica limenih puhača, članovi orkestra Opere HNK u Zagrebu, Simfonijskog orkestra HRT i Zagrebačke filharmonije.

Ansambl je osnovan 1993. godine i od tada neprekidno djeluje u ponešto izmijenjenom sastavu. Njegov repertoar čine djela europskih i hrvatskih majstora renesanse i baroka, te djela suvremenih hrvatskih autora, od kojih su neka posebno napisana upravo za njih.

Osobito je vrijedno istaknuti pet praizvedenih kompozicija starohrvatskoga majstora Franceska Sponge Uspera na Osorskim glazbenim večerima 1997., 1998. i 1999. godine čime je ansambl dao svoj doprinos očuvanju i predstavljanju hrvatske glazbene baštine.

Uz mnogobrojne solističke koncerte i nastupe, koncerte s eminentnim hrvatskim umjetnicima i zborovima, ansambl je sudjelovao u nizu emisija snimljenih za Hrvatski radio i televiziju te je snimio i izdao dva nosača zvuka.

Na Glazbenim večerima u Domoljubu nastupit će u sastavu, Marin Zokić, Mario Lončar, Stjepan Filipić, Srđan Peić, Mario Šincek  i Danijel Rajković, a na programu su djela J.S.Bacha, A.Piazzole, L.Prime, A.C.Jobima i H. Jamesa.

Koncert će se održati u  ponedjeljak od  19.30 sati, a ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti na blagajni Domoljuba, Starogradska 1, Koprivnica radnim danom 7.30 – 19.00 sati. Cijena ulaznice za učenike i studente je 20 kuna.

Koncert će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert

FOTO/VIDEO Pred mnogobrojnom publikom bend Davora Švarca ponovno je zasvirao

Sinoć u klubu Nautilus održan je koncert benda Davora Švarca! Davor se glazbom bavi od malena, a prvi bend imao...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti