“Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje”

ANTIVALENTINOVO Overflow poklanja čitateljima ePodravine ulaznice za ludi dvodnevni koncert prepun zvijezda, evo kako do njih

Dečki poklanjaju ulaznicu koja vrijedi za oba dana i za dvije osobe, a kako do nje možete pročitati na našem Facebook profilu.

19:30h
0
Overflow, Koprivnica 07.12.2019. // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Kultni koprivnički bend Overflow u subotu će nastupiti na Antivalentinovu, već poznatom koncertu koji se održava povodom dana zaljubljenih.

Ovogodišnji event u Boćarskom domu u Zagrebu podijeljen je na dva dana, 14. i 15. veljače. Petak će biti u znaku cro-dance zvuka 90-ih te hitova 80-ih, a plesni podij zapalit će Neki to vole vruće, Kuzma & Shaka Zulu, I. Bee, Minea, Ella, Alka Vuica i DJ Kneža.

Subota je u znaku punka i rocka, a tu nastupaju i naš Overflow, Ogenj, Let 3, Paraf, M.O.R.T.

Upravo Overflow časti čitatelje ePodravine ulaznicama za ovaj nevjerojatni dvodnevni tulum! Dečki poklanjaju ulaznicu koja vrijedi za oba dana i za dvije osobe, a kako do nje možete pročitati na našem Facebook profilu.

Inače, ovogodišnje 5. Antivalentinovo nosi slogan “Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje”. Ulaznica za jedan dan iznosi 70kn, dvodnevna je 100 i u prodaji su limitirane dvodnevne ulaznice za dvoje u iznosu od 150kn. Ulaznice su mogu kupiti preko EventimaRockmarka, Dirty Old Shopa i riječkog Dallas Music Shopa.