Nakon što je nestala sa sinom

Antonija optužila partnera da ju je podvodio, on sve poriče i kaže da ju je pozvao na more da se opusti

14:53h
0
Antonija Fundić // Foto: facebook.com

Antonija je znala da sam oženjen i nije joj smetalo. Ona i supruga nisu se nikad posvađale. U vezi smo bili do lipnja, kad me optužila da sam je zlostavljao, što nije točno. Pozvao sam je k sebi na dva dana na more, u Rovinj, da se malo opusti, rekao je on za Večernji list.

Nakon što je uspješno završena potraga za Antonijom (22) iz Đurđevca koja je u nedjelju nestala zajedno sa sinčićem starim tek 19 dana, priča se zakomplicirala.

Podsjetimo, njen je nestanak prijavila udomiteljska obitelj kod koje je bila smještena, nakon što je s bebom Nikolom izašla iz koprivničkog rodilišta.

Kako piše Večernji list, Antonija je prije nekoliko mjeseci napustila svojeg patrnera s kojima ima još jedno dijete, djevojčicu, te ga optužila da ju je zlostavljao i prisiljavao na spolne odnose s drugim muškarcima za novac.

Centar za socijalnu skrb joj je iz tog razloga pronašao smještaj kod udomiteljske obitelji.

Muškarac s kojim je bila u vezi, Dejan P. želi skrbništvo nad sinom, a o kćeri već brine on i njegova supruga.

– Antonija je znala da sam oženjen i nije joj smetalo. Ona i supruga nisu se nikad posvađale. U vezi smo bili do lipnja, kad me optužila da sam je zlostavljao, što nije točno. Pozvao sam je k sebi na dva dana na more, u Rovinj, da se malo opusti – rekao je on za Večernji list.

Dodao je kako je sve bilo u redu dok je nije vidio kako se na plaži grli s drugim muškarcem, zbog čega je štrajkao glađu.

– Rekla mi je da u depresiji i da me se boji, a ja se bojim da opet ne pobjegne s malim i da mu se nešto ne dogodi – zaključio je on.

 

čitam...