konstituirajuća sjednica

Antun Šimić predsjednik je Povjerenstva za umirovljenike i osobe starije dobi

14:13h
0
Konstituirajuća sjednica // Foto: Grad Ludbreg
Konstituirajuća sjednica // Foto: Grad Ludbreg

Imamo velik broj umirovljenika koji djeluju kroz razne udruge. Naravno, najbrojnija je Udruga umirovljenika kojoj je, kao što sam se i sam uvjerio, potrebna pomoć, istaknuo je Antun Šimić, predsjednik Povjerenstva za umirovljenike i osobe starije dobi na području grada Ludbrega.

Antun Šimić izabran je za predsjednika Povjerenstva za umirovljenike i osobe starije dobi na području grada Ludbrega jučer, u ponedjeljak, na konstituirajućoj sjednici.

– Imamo velik broj umirovljenika koji djeluju kroz razne udruge. Naravno, najbrojnija je Udruga umirovljenika kojoj je, kao što sam se i sam uvjerio, potrebna pomoć. Naime, izmjenom Zakona o udrugama, njihov dosadašnji način rada više nije prihvatljiv, većina njih nije informatički pismena i stoga se nadam da će ranije započeti projekti koji su uključivali i računalnu edukaciju biti nastavljeni – istaknuo je Šimić.

Tom prilikom, za zamjenicu predsjednika izabrana je Biserka Kutnjak, a preostali članovi Povjerenstva su Marija Đud, Vesna Gradečak, Nada Vukšić, Ivan Lončarić, Marijan Krobot, Petar Skupnjak i Tomo Filip.

Vera Jadanić, zamjenica ludbreškog ravnatelja, izuzetno je zadovoljna što je Povjerenstvo započelo s radom.

– Grad kroz projekt Medgen Borza uspio je urediti prostore Udruge umirovljenika, odrađeni su tečajevi i trenutno smo u fazi pronalaženja prikladnog projekta kako bismo nastavili i dalje pomagati da i u mirovini svi zainteresirani na kvalitetan način mogu provoditi svoje vrijeme – objasnila je V. Jadanić.

 

čitam...