Aquatrack ponovo atrakcija ljetnih bazezancija na ‘Cerinama’

11:00h
0
120615_Bazezancije

“Već četiri godine razvijamo projekt ljetnih i zimskih bazezancija. Pred nama su ljetne, koje kreću 27. lipnja. Najveća atrakcija biti će ponovno aquatrack poligon, koji se već na dosadašnjim bazezancijama pokazao izuzetno atraktivnim.”, rekla je na jučerašnjoj konferenciji za medije Martina Golčić, direktorica Trg d.o.o.

Bazezancije će biti organizirane na način da u jednom trenutku stotinjak djece može biti na bazenima te se natjecati i dokazati svoje vještine u nizu disciplina.

Djeca će biti raspoređena u 2 termina prema dobi ( djeca od 6 -10 godina od 10.00 -13.00 sati, a djeca od 11 -15 godina od 13.30 -16.30 sati). Za igru i zabavu zaduženi su stručni animatori koji će voditi cijeli program.

Natjecanja će se održavati u raznim kategorijama: aquatrack poligon,  skok u vis i skok u dalj na vodi, kajak-polo, utrka u čamcima, na luftićima i na vodenim foteljama, a najbolji će osvojiti zlatne medalje i nagrade.

Bazezancije traju od 27. do 30. lipnja. Da bi se sudjelovalo, potrebno je popuniti obrazac koji se može podići na recepciji bazena, a cijena za jedno dijete biti će 105 kn za sva četiri dana. Direktorica Golčić naglasila je kako su igre pogodne za djecu do 15 godina te pozvala sve građane da dođu na bazene.