Širok asortiman hrvatske proizvodnje

ARGENTUM od sada u ponudi ima i zlatni nakit, a do kraja mjeseca nudi popuste do 25%

Do kraja ovog mjeseca aktualni su i popusti do – 25% koji vrijede bez obzira na način plaćanja.

13:01h
0
Foto: argentum.hr

Povodom sezone pričesti, krizmi, vjenčanja i krštenja svratite u ARGENTUM srebrnarnicu u centru Koprivnice na adresi Trg bana J. Jelačića 16, jer od sada ARGENTUM u ponudi ima i zlatni nakit!

Zbog širokog asortimana, većinom hrvatske proizvodnje, u Argentumu ćete lako odlučiti što darovati najbližima za rođendane i ostale posebne dane, ali i za pričest, krizmu, krštenja, vjenčanja i mature.

Do kraja ovog mjeseca aktualni su i popusti do – 25% koji vrijede bez obzira na način plaćanja.

Naime, kada vam je cilj kupiti poklon koji istovremeno nosi i emocionalnu i dugoročnu vrijednost, najbolje rješenje je nakit izrađen od plemenitih kovina, srebra ili zlata, kao i satovi renomiranih proizvođača suvremenog dizajna.

Podijelite radosne trenutke života koje donose dani proslave rođendana, obljetnica krštenja, pričesti i Svete potvrde, detaljima s motivom srca, znaka beskonačnosti, anđela, križića ili drugih popularnih te tradicionalnih motiva jer tako ćete najbolje obilježiti ove velike prigode.

Zlatni privjesak ARGENTUM, redovna cijena 360kn, cijena s popustom 324kn

Iskoristite popuste u srebrnarnici Argentum i po sniženim cijenama pronađite zaručničko prstenje ili burme, ali i poklone u obliku zlatnika i srebrnjaka za svaku priliku, kojima uvijek možete predivno opisati koliko Vam je netko blizu srca.

Ogrlica ili narukvica, samo su neki od detalja kojima možete zaokružiti školovanje svoje djece ili unuka, prijatelja i voljenih, a povodom mature darujte nakit koji će označiti početak samostalnog života, odabira zanimanja i daljnjeg studiranja.

Dodijelite pečat svakom velikom trenutku, jer upravo će se oni pamtiti i prepričavati kad vrijeme odmakne.  Darujte hrvatski proizvod i njegovu vrijednost učinite posebnom kao što je i dan koji slavite.

Neka se darovi za posebne prilike prenose iz generacije u generaciju. Proslaviti velike datume i emocije istih zabilježiti trajno – ne postoji ništa ljepše. Zlatne trenutke svojih voljenih zadržite zauvijek.

Više informacija potražite na www.argentum.hr ili u Argentum srebrnarnici u centru Koprivnice na adresi Trg bana J. Jelačića 16, kontakt 048/625-044

Donosimo Vam pregled najtraženijih artikala iz Argentuma, a na istaknute cijene odobravaju se aktualne pogodnosti u poslovnici: do – 25% popusta!

 

čitam...