starije kategorije

Atletičari Koprivnice odlični treći u ukupnom poretku HALS lige, u leđa im gleda čak 26 klubova

I ženska i muška ekipa su završili treći, baš kao i u ukupnom poretku

12:40h
0
Foto: AK Koprivnica

Proteklog vikenda u Zagrebu je održano 4. kolo HALS-a za starije kategorije, na kojem su atletičari Koprivnice ponovno ostvarili vrlo dobre rezultate i potvrdili visoki plasman u ukupnom poretku.

Što se tiče pojedinačnih rezultata, izdvojit ćemo samo one koji su završili na pobjedničkom postolju, a jedan od njih je Lukas Petrić, koji je u kategoriji kadeta bio treći u bacanju kugle. U kategoriji mlađih kadeta Petar Slavinić je, također, bio treći, ali na utrci od 200 metara, gdje je oborio i osobni rekord.

U kategoriji seniorki Anja Slavinić je osvojila prvo mjesto na 300 metara, a na najviše postolje popela se i mlađa juniorka Josipa Mikulec u bacanju kugle. U kategoriji mlađih kadetkinja, Dora Lovrinović je bila treća na 100 metara.

U ukupnom plasmanu za ovu sezonu kadeti su osvojili treće mjesto (3/14), mlađi kadeti četvrto (4/24), baš kao i mlađe kadetkinje (4/25), dok su kadetkinje devete (9/27). Sveukupno u ženskoj konkurenciji osvojeno je treće mjesto od 29 klubova, a isto vrijedi i za mušku konkurenciju. Sveukupno u muškoj i ženskoj konkurenciji atletičari Koprivnice treći su od ukupno 29 ekipa. Čestitamo!

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW