Badminton: Koprivničanci uspješni na 4. turniru Turbo Lige

13:59h
0
badminton

U Zagrebu je u subotu održan 4. turnir Turbo Lige u badmintonu kojeg je obilježila nikad brojnija pojedinačna konkurencija u kojoj je nastupilo 44 natjecatelja.

Prva mjesta u obje odigrane konkurencije parova (mješovitoj i muškoj) osvojio je Marjan Vugrinec iz BK Koprivnica.

U muškoj konkurenciji je s Lukom Vlahekom u konkurenciji od deset parova do pobjede došao preko finalnog ogleda protiv Filipa Lončarića i Dinka Đurđevića u trećem gemu neizvjesnog meča.

U mješovitoj konkurenciji su među 16 prijavljenih parova Marjan Vugrinec i Natalija Kompari opravdali status vodećih u ukupnom poretku pobjedivši Martinu Skorup i Sandija Šabana u finalnom ogledu.

Od ostalih plasmana koprivničkih badmintonaša istakli su se Neven Sitar na 10. i Denis Femec na 14. mjestu A skupine i Petar Gazdek na 5., Goran Ferenčak na 6. i Miroslav Samardžić na 8. mjestu B skupine.

U ukupnom poretku muških parova Marjan Vugrinec drži s Lukom Vlahekom drugu poziciju i na najboljem su putu ponoviti prošlosezonski rezultat, prvo mjesto, a u konkurenciji mješovitih parova sa Natalijom Kompari prvu. Do kraja sezone su preostala još dva turnira.

Badmintonski klub Koprivnica zahvalio je JVP Koprivnica na ustupljenom vozilu za prijevoz natjecatelja.