Badminton: Koprivničanci uspješni na Turbo Ligi

11:15h
0
111220-badminton

Članovi Badmintonskog kluba Koprivnica u subotu su nastupili na 3.turniru Turbo Lige.


Na B-turniru nastupilo je 18 natjecatelja i nakon više-manje očekivanih rezultata po skupinama i u četvrtfinalu, do pobjede na turniru došao je Branimir Bare, drugi je bio Zdenko Mihetec a treće mjesto i brončanu medalju osvojio je Goran Ferenčak iz BK Koprivnica.

Ostali igrači BK Koprivnica su ostvarili slijedeće rezultate: Petar Gazdek je bio osmi, Miroslav Samardžić deseti, a Zvonimir Jambrušić sedamnaesti.

U prvoj kvalitetnoj skupini Luka Vlahek je osvojio prvo, Dinko Đurđević drugo a Vlaho Čerjan treće mjesto. Koprivnički igrači su bili: Denis Femec osamnaesti i Neven Sitar dvadeseti.

U konkurenciji mješovitih parova obračun 14 parova je završio pobjedom uigranog para Jelena Pirner – Antonio Lovrić protiv manje uigranog, ali vrlo dobrog para Klaudia Kosec Radin – Hrvoje Špes. Vodeći par Lige Natalija Kompari – Marjan Vugrinec (BK Koprivnica) je zadržao prvo mjesto osvajanjem brončane medalje.

Među 12 muških parova ponovno su bili najbolji branitelji prošlosezonskog naslova Luka Vlahek (BK Međimurje) i Marjan Vugrinec (BK Koprivnica), u finalu pobijedivši braću Duspara. Brončanu medalju izborili su Bojan Radić i Hrvoje Špes.

Izvještaji sa turnira na kojima nastupaju badmintonaši BK Koprivnica dostupni su na web stranici kluba http://bk-koprivnica.weebly.com/index.html

čitam...