Badminton: Vugrincu dva prva mjesta u Čakovcu

15:57h
0
110317-badminton

Prošle nedjelje su Davor Ogrinec, Denis Femec i Marjan Vugrinec na sjajan način predstavili Badmintonski klub Koprivnica na drugom krugu Hrvatskog veteranskog kupa koji se održava pod okriljem Hrvatskog badmintonskog saveza.

Natjecanje je održano u sportskoj dvorani Druge osnovne škole u Čakovcu i organizirao ga je Badmintonski klub Međimurje.

Odigrane su ukupno četiri konkurencije, muškarci pojedinačno i muški parovi (konkurencije 35+ i 45+), pri čemu su se koprivnički badmintonaši natjecali u konkurenciji muškarci pojedinačno (35+) i muškim parovima (35+).

Najtrofejniji igrač u klubu Marjan Vugrinec ponovio je svoj uspjeh sa 1. kruga ovog natjecanja iz studenoga prošle godine i osvojio turnir u obje konkurencije u kojima je i nastupio. Do prvog mjesta u pojedinačnoj konkurenciji je došao pobjedivši u završnici svog parskog suigrača Danijela Zadravca iz BK Međimurje iz Čakovca, dok je treće mjesto i brončana medalja pripala Nikici Šikiću iz BK Stella iz Zagreba.

Od 17 prijavljenih igrača Denis Femec je na kraju zauzeo deseto, a Davor Ogrinec 14. mjesto.

U konkurenciji parova su Vugrinec i Zadravec izvrsnom igrom u završnici bili bolji od drugoplasiranih Tihomira Jušića i Tomislava Papca (BK Stella, Zagreb) i u poluzavršnici od trećeplasiranog para Dražen Zver – Sandi Šaban (BK Purger, Zagreb).

Par Femec – Ogrinec je u parskoj konkurenciji završio na sedmom mjestu od prijavljenih osam parova.

Pojedinačnu mušku konkurenciju 45+ je osvojio Zdenko Mihetec iz BK Stella, kome je prvo mjesto pripalo i u parskoj konkurenciji, gdje je nastupio sa suigračem Damirom Skorupom.