Roosters moto meeting

Bajaga & Instruktori dolaze na ovogodišnju motorijadu

Program traje do 5 sati ujutro, a kamp i koncert za bikere je besplatan, kao i ulaz za osobe u invalidskim kolicima.

10:01h
0
Foto: Matija Gudlin

Moto klub Roosters ove godine organizira jubilarni 20. Roosters moto meeting 16. i 17. lipnja na jezeru Šoderica.

Tijekom dva dana trajanja susreta, za posjetitelje je organizirano druženje i zabavni program, između ostalog i nastup legendarnog banda Bajaga & Instruktori.

– Od 16. do 18. lipnja također očekujemo i povećan promet motocikala na cestama županije, a kako je jedan od ciljeva MK Roosters promicanje prometne kulture vozača motocikla, posebno molimo građane za razumijevanje i strpljenje na županijskim prometnicama u tom periodu. Cilj nam je izbjeći svaku neželjenu posljedicu u cestovnom prometu – poručuju iz MK Roostersa

Roosters Športski Moto Klub Koprivnica je neprofitna udruga građana osnovana 1997. godine i trenutno broji četrdesetak članova. Kao udruga građana, većinu iznosa za organizaciju moto skupova dobiva od svojih sponzora, što naknadno vraća lokalnoj zajednici donacijom u humanitarne svrhe.

Tijekom 20 godina postojanja kluba, poseban naglasak stavljen je na humanitarno djelovanje pa je dio sredstava od organizacije prethodnih moto meetinga uručen štićenicima doma za nezbrinutu djecu Svitanje, udruzi građana s invaliditetom Bolje sutra, dječjem vrtiću Lastavica iz Reke te potrebitim pojedincima, kao i zajedničkim prijateljima motoristima.

Ove je godine dio prihoda namijenjen Općoj bolnici Tomislav Bardek u Koprivnici.

U subotu, 17. lipnja u 16 sati predviđen je moto defile od Jezera Šoderica do Zrinskog trga u Koprivnici, a band Bajaga & Instruktori nastupit će u 22 sata.

Program traje do 5 sati ujutro, a kamp i koncert za bikere je besplatan, kao i ulaz za osobe u invalidskim kolicima.

Karte za subotnji koncert Bajage & Instruktora mogu se kupiti u pretprodaji u sustavu Eventima, www.eventim.hr, Petrol, Tisak, po cijeni od 73 kune.