14 C
Koprivnica
Srijeda, 31. svibnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
europski dan parkova

Bajkovita predstava na otvorenom u subotu u gradskom parku, uživite se u likove Crvenkapice, vuka i bake
B

Riječ je o predstavi koju mali i veliki gledatelji prate sa slušalicama na ušima te uživaju u glazbi, prate priču i šeću šumom koju glumi koprivnički gradski park

Ne propustite

Veselo i razigrano bit će u subotu prijepodne u koprivničkom gradskom parku.

Naime, povodom obilježavanja Europskog dana parkova, Pučko otvoreno učilište Koprivnica i Grad Koprivnica, za sve mališane i njihove roditelje pripremili su posebnu, nagrađivanu predstavu na otvorenom.

Riječ je o predstavi „BAJKA ZA VAN: CRVENKAPICA, VUK I BAKA“, koju mali i veliki gledatelji prate sa slušalicama na ušima te uživaju u glazbi, prate priču i šeću šumom koju glumi koprivnički gradski park.

– U tu veselu i duhovitu šetnju vode ih omiljeni likovi iz bajke: Crvenkapica, Vuk i Bakica. Svaki lik priča svoju priču onako kako ju je on doživio, a kad se konačno susretnu, morat će se dogovoriti koja je prava istina. Bajka za van je predstava u kojoj svi aktivno sudjeluju, ispunjavajući kreativne i edukativne zadatke; vježbaju karate s Vukom, bojaju cvijeće s Crvenkapicom i pomažu baki ispričati bajku o dugonosoj princezi i zmaju, a uz sve to uživaju u ljepoti parka – piše u pozivu.

Dodaju kako se predstava prati se u jednoj od tri skupine: Crvenkapica, Vuk ili Baka, a broj sudionika u svakoj skupini je ograničen. Slušalice za predstavu možete osigurati kupnjom ulaznica po cijeni od jednog eura u Domoljubu, radnim danom od 13 do 17 sati.

Bajkovita šetnja koja se sluša, gleda i igra na otvorenom prikazat će se u subotu u 10 i 11.30 sati u produkciji Teatra Poco Loco.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulica

FOTO Izdvojili smo 20 najboljih street style izdanja u kojima je traper glavni hit

I Podravke i Prigorke dobro znaju da je traper uvijek in, bilo ljeto, bila zima. No kako su nam stigli...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti