5 SATI NAPRIJED, 25 % NAZAD

Barovi i klubovi obrušili su se na odluke Stožera, pridružio se koprivnički Orinoco koji danas ima posebno radno vrijeme

Pozivam sve koji nas podržavaju da posjete klubove koji su dio akcije u petak i  subotu, rekao je vlasnik jednoga od klubova Božidar Bulić.

18:42h
0
Foto: Red Ring Production

Udruga Glas poduzetnika i članovi Inicijative barova i noćnih klubova posljednjih dana obrušili su se na epidemiološke mjere zbog kojih im je radno vrijeme ograničeno do ponoći, a zbog kojih će, tvrde doći do potpunog zatvaranja objekata i otpuštanja radnika.

Stoga, danas i sutra, noćni barovi i klubovi organiziraju akciju 5 sati naprijed, 25 % nazad tijekom koje će biti otvoreni od 19 sati do ponoći, pišu vijesti.hr. Među klubovima uključenim akciju, prema istome izvoru, jest i jedan iz Koprivničko-križevačke županije. Konkretno, riječ je o Orinocu u Koprivnici.

– Cilj nam je otvoriti klubove u vremenu u kojem smijemo raditi, za ljude koji nas podržavaju te poslati poruku kako mi nismo širitelji virusa kao što nas se stigmatizira. U petak je točno 28 dana od zabrane rada, broj oboljelih ne pada, a ministar produžuje mjere. Mi smo na kraju ispali krivci za sve, bez obzira na to što smo se pridržavali mjera. Ne bunimo se zbog postavljenih pravila, držanja razmaka, mjerenja temperature i slično, sve to možemo ispoštovati, samo tražimo da nam se dopusti da radimo. Pozivam sve koji nas podržavaju da posjete klubove koji su dio akcije u petak i  subotu – rekao je vlasnik jednoga od klubova Božidar Bulić.

čitam...