kontinuirano ulaganje

Bauwerk Boen dobitnik je nagrade Special Lider invest, Igor Benaković: Uložili smo više od 150 milijuna u đurđevački pogon

Unatoč izazovima koje je donijela Covid19 pandemija, zadržali smo svih 250 radnika, te nastavili s daljnjim rastom i razvojem poslovanja na višim razinama efikasnosti i fleksibilnosti, rekao je predsjednik Uprave Igor Benaković.

14:47h
0
bauwerk scaled
Foto: Ratko Mavar, Lider media, ustupio Bauwerk Boen

Održana Svečana dodjela Lider invest, održana je 28. listopada, a tvrtka BAUWERK BOEN d.o.o. dobitnik je nagrade Special Lider invest – posebne nagrade stručnog žirija za kontinuirano ulaganje.

Nagradu je u ime tvrtke preuzeo predsjednik Uprave Igor Benaković, a nagradu mu je uručio Hrvoje Čuvalo, član Uprave iz HBOR-a.

Bauwerk Boen Đurđevac je u nepune četiri godine od temelja podigao proizvodnju premium parketa te dosegao zavidno visoku razinu poslovanja u svjetskim razmjerima. Gotovo sve proizvode izvozi na zahtjevna europska i svjetska tržišta. Sada već višestruko nagrađivanom timu Bauwerk Boen d.o.o. stiže i novo posebno priznanje – za kontinuirano ulaganje.

– Unatoč izazovima koje je donijela Covid19 pandemija, zadržali smo svih 250 radnika, te nastavili s daljnjim rastom i razvojem poslovanja na višim razinama efikasnosti i fleksibilnosti. Dosad smo uložili više od 150 milijuna kuna u đurđevački pogon, te i dalje nastavljamo s investicijama. Ipak, naše najvažnije ulaganje jest ono u ljudski kapital, jer smo posebno ponosni na naše ljude – rekao je predsjednik Uprave Igor Benaković.

Foto: Ratko Mavar, Lider media, ustupio Bauwerk Boen