Beer Pong // Na Badnjak natjecanje u ispijanju pive

16:16h
0
Beerpong je bio organiziran i u sklopu ovogodišnjeg Backyard festa // foto: Alen Szabo

Nakon uspješnog Backyard festa u dvorištu kuće u samom centru grada, a po uzoru na američki film X project, tulum na koji su svi pozvani, ekipa organizatora bacila se na novi zadatak.

Naime, na sam Badnjak, 24. prosinca, Koprivničance očekuje prava pivska poslastica Pan Beer Pong, u društvenom domu na Vinici.

Organizatori su osnovali i Udrugu za promicanje urbane kulture naziva STROBO te se bacili na posao.

MARKETING EPODRAVINA.HR

– Riječ je o natjecanju u ispijanju pive, a cilj igre je napiti protivnika. Na stolu duljine od dva metra bit će u trokut postavljeno 10 čaša s pivom, a na natjecatelju je da što više čaša pogodi lopticom, jer ih onda potivnik mora popiti. A izgubio je onaj s čijega stola nestane pive, jer je cilj protivnika dobro gađati – objasnio nam je Robert Stilin, tajnik udruge.

Natjecanje počinje u 19 sati, a nakon finala sve posjetitelje očekuje veliki božićni party uz DJ-e i elektronsku glazbu. Pobjednici će uz neogranigračenu količinu popijene pive i dobre zabave dobiti i medalje te sponzorske nagrade.

Prijaviti se može 16 ekipa s po dva člana, a kotizacija je 60 kuna. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na fejs stranici Project X Koprivnica te poslati poruku s nazivom ekipe i podacima članova koji moraju biti punoljetni.

Upad će se naplaćivati 10 kuna, a svi mogu sa sobom donijeti svoje piće.

– Ideja je došla iz Amerike, a želja nam je na Badnjak mladima priuštiti dobru zabavu uz pivo, nagrade, hostese i blagdansko raspoloženje – objasnio je Marko Hanžeković, potpredsjednik udruge.

U organizaciju ovoga eventa, koji se prvi puta održava u Koprivnici, a u ovako velikom razmjeru i prvi puta u Hrvatskoj, sudjeluje i Cro beer pong, najveća hrvatska beer pong organizacija, po čijim pravilima će se natjecaje i održati.

Medijski pokrovitelj ovog nesvakidašnjeg natjecanja je Koprivnica.net.

foto: Alen Szabo

čitam...