Obilje smijeha i dobrog raspoloženja

Belupovo tradicionalno okupljanje prošle je godine obilježilo otvaranje nove tvornice

Ovogodišnje mjerenje zdravlja, usmjereno svim sugrađanima koji žele poboljšati svoj život i učiniti ga kvalitetnijim, održat će se 21. travnja od 9 do 12 sati na glavnom koprivničkom trgu i bit će najveće dosad

10:58h
0
Foto: Belupo

Kao i proteklih godina, Belupovo mjerenje zdravlja prošle je godine okupilo brojne Koprivničance na glavnom gradskom trgu. Prilika je to, da svi zainteresirani na jednom mjestu i bez mnogo čekanja obave kontrolu općeg stanja organizma i prisjete se na važnost očuvanja zdravlja. Posjetitelji su u čak pet mini liječničkih ordinacija mjerili krvni tlak, razinu šećera i triglicerida u krvi, očni tlak te procjenjivali rizik na osteoporozu, dok je u ljekarničkom savjetovalištu magistar farmacije dijelio savjete o pravilnoj njezi kože. Za brigu o vlastitom zdravlju, koja podrazumijeva dovoljno fizičke aktivnosti i uravnoteženu prehranu, važno je zadržati pozitivan stav i živjeti život s osmijehom na licu. Smijeha i dobrog raspoloženja na prošlogodišnjem okupljanju nije nedostajalo jer je posjetitelje zabavljao Ivan Šarić, stand up komičar koji svojim britkim smislom za humor nasmijava publiku širom Hrvatske.

Prošlogodišnje je mjerenje zdravlja obilježio još jedan važan događaj za našu zajednicu – otvaranje nove Belupove tvornice krutih, polukrutih i tekućih oblika lijekova, projekt čiji je razvoj trajao pune četiri godine. Neminovno je da ova Belupova vrijedna investicija, kojom se osigurava veća konkurentnost na domaćem i inozemnom tržištu, već sada proizvodi značajne pozitivne učinke u našem kraju. Svojim djelovanjem, Belupo potvrđuje da je dio zajednice u kojoj djeluje, s ciljem koji nije samo zdravlje, već zdrav i ispunjen život.

Ovogodišnje mjerenje zdravlja, usmjereno svim sugrađanima koji žele poboljšati svoj život i učiniti ga kvalitetnijim, održat će se 21. travnja od 9 do 12 sati na glavnom koprivničkom trgu i bit će najveće dosad. Uz dosadašnjih pet mini liječničkih ordinacija, ove će se godine predstaviti još jedna novost – testiranje na hepatitis C, virusnu infekciju koja se često kod zaraženih osoba ne manifestira nikakvim simptomima. U ljekarničkom savjetovalištu mjerit će se opskrba tkiva kisikom i vršni protok zraka, pretrage koje mogu upozoriti na rana nepovoljna stanja u tijelu i spriječiti da se zbog njih počnu razvijati zdravstveni problemi sa srcem, krvnim žilama i krvotokom. Dok su prošlih godina posjetitelji u Zdravom baru uživali u Podravkinim muffinima i roladama, ove je godine osiguran dodatni benefit – nutricionistkinje iz Kulinarskog centra zainteresiranima će mjeriti indeks tjelesne mase (BMI), uz savjetovanje o pravilnoj prehrani koja je jedan od najvažnijih saveznika u očuvanju dobrog zdravlja.

Za dobru zabavu tijekom mjerenja zdravlja pobrinut će se Scifidelity Orcestra, ekipa koja je hrvatskoj javnosti poznata iz finala Supertalenta Nove TV, a svojom sjajnom svirkom osigurat će pozitivnu atmosferu tijekom eventa. Uz fenomenalnu glazbu, tu je i plesna skupina JUMP koja je od samih početaka vjerni pratitelj Belupovih mjerenja zdravlja. Zainteresirani i hrabri posjetitelji također će moći iskušati svoje penjačko umijeće uz umjetnu stijenu visine 7 m i stručno vodstvo iskusnih članova penjačkog kluba Elvis iz Koprivnice.

Pridružite se ovogodišnjem mjerenju zdravlja s povjerenjem, učinite korak više u prevenciji bolesti i očuvanju svojeg zdravlja, a usput se dobro zabavite uz Belupo, jer Belupo je više od zdravlja.

čitam...
Loading...