Benedek i Toth prvi na Utrci Grada Koprivnice

08:27h
0

Unatoč kišnom vremenu na glavnom gradskom trgu u nedjelju je održana 31. Međunarodna utrka Grada Koprivnice. pokrovitelj utrke bio je Grad Koprivnica, a organizator je Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice u suradnji sa Obrtničkom školom Koprivnica.

Start i cilj utrke bili su postavljeni na Zrinskom trgu, a staze utrka prolazile su gradskim ulicama, trgovima i Gradskim parkom.

Među seniorima prvo mjesto osvo­jio je Zsolt Benedek, zatim Istvan Ori, a treće je mjesto pripalo Zoranu Žiliću. Među ženskom seniorskom konkurencijom prvo mjesto osvoji­la je Livia Toth, drugo Vero­nika Jaković i treće Paula Konopka.

Prvi među vetera­nima bio je Željko Lukina, drugi Leopold Saje, treći Mi­roslav Cik. U konkurenciji veteranki pobijedila je Marija Vladušić, drugo mjesto osvo­jila je Sanja Petranović, a tre­će Đurđica Božić.

Od juniora najbolji je bio Matija Gabrić, a medu juniorkama Dora Ilijaš. U ekipnom poretku srednjih škola prvo mjesto zauzela je Gimnazija Fran Galović, drugo Srednja škola i treće Obrtnička škola.

U kategoriji dječaka od 2001. godišta prvo mjesto osvojio je Tin Dolšak, a od njegovih vršnjakinja Lucija Jauk. U ekipnom poretku osnovnih škola prvo mjesto zauzela je OŠ Antun Nemčić Gostovinski, drugo OŠ Braće Radić i treće Oš Đuro Ester.

U predškolskom uzrastu najbrži dječak bio je David Petika, a najbrža djevojčica Marija Gerić.

Izvor: www.koprivnica.hr

čitam...