Bepov memorijal: Hypo u završnici do pobjede protiv Krima

18:32h
0
Detalj s utakmice Hypa i Krima // Foto: RK Podravka - Ivo Čičin-Mašansker

Hypo Nö sedmercem Do Nascimento postigao je odlučujući gol na utakmici s Hypom Nö u 1. kolu 8. memorijalnog turnira Josipa Samaržije Bepa, što se u organizaciji RK Podravke igra u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici. Time je ubilježio i dva boda.

U prvom poluvremenu igra je bila izjednačena, povremeno s blagom prednošću Krim Mercatora.. Kod Krima se u tom razdoblju istaknula golmanica Talida Tolnai. I u drugom poluvremenu Krim Mercatoir imao je prednost i očekivala se njegova pobjeda, ali je pred kraja golmanica Hypa Olga Sanko sjajnoi obranila nekoliko teških lopti i semderac, pa je u 58. minuti rezultat bio izjednačen, 26:26. A onda je Do Nascimento iz sedmerca pogodila za 27:26, a posljednji udarac Lazović s iz deveterca završio je u bloku.

MARKETING EPODRAVINA.HR

8. MEMORIJALNI TURNIR BEPA, UTAKMICA 1. KOLA

HYPO NÖ – KRIM MERCATOR 27:26 (13:15)

KOPRIVNICA – Gimnazijska sportska dvorana. Gledatelja: 250. Suci: Igor Hunjadi i Marijo Zečević (oba Hrvatska).

HYPO NÖ: Arenhart (2), Sanko (5+1), Hajgato (1); Diniz 1, Do Nascimento 9(7), De Rocha 4, Müller, Rodrigues 3, Minto, Da Silva 5, Mauler 1, Kaiser, Aćimović 1, Cavaleiro 3. TRENER: Morten Soubak.

KRIM MERCATOR: Stefanišin (2), Marinček, Tolnai (10); Piedade 1, Wörz 1, Mavsar 2(1) , Bulatović 3, Lazović 3, Torstensson 2, Zulić, Irman, Penezić 5, Krpež 6, Zrnec, Manea, Vizitiu. TRENER: Tone Tiselj.

SEDMERCI: Hypo Nö 7(7), Krim Mercator 5(3).

ISKLJUČENJA: Hypo Nö 10 minuta (Aćimović 2+2, Dinizu, Rodrigues, Kaiser po 2), Krim Mercator 8 minuta (Wörz, Mavsar, Lazović, Torstensson).

IGRAČICA UTAKMICE: Alexandra Do Nascimento (Hypo Nö)

čitam...