Sastanak stranke

Bernardić i Ostojić posjetili Koprivnicu, počeli su dogovori za parlamentarne izbore

SDP je formirao RESTART koaliciju za izbore koju čine HSS, HSU, SNAGA i GLAS.

11:36h
0
Davor Bernardić i Mišel Jakšić // Foto: SDP

Krajem lipnja ili početkom srpnja održat će se parlamentarni izbori, a stranke i koalicije polako počinju raditi križaljku svojih lista i ljudi na njima.

Jučer je u Koprivnicu, u sklopu obilaska II. izborne jedinice, došao predsjednik SDP-a Davor Bernardić kako bi se sastao s lokalnim članovima stranke.

Foto: SDP

Na sastanku su bili, između ostalih, čelnik županijskog SDP-a Mladen Kešer, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, predsjednici koprivničkog i križevačkog ogranka stranke Tomislav Golubić i Marko Katanović, načelnik Novigrada Podravskog Zdravko Brljek, načelnik Legrada Ivan Sabolić i drugi istaknuti članovi stranke. Prisutan je bio i Zvonimir Mršić, bivši gradonačelnik Koprivnice, koji već neko vrijeme nije aktivan u politici.

Foto: SDP

U Koprivnici je bio i Rajko Ostojić, nositelj II. izborne jedinice, koji je u posljednje vrijeme čest gost u Podravini. On će se u našoj izbornoj jedinici vjerojatno sučeliti s nositeljem HDZ-ove liste, Gordanom Jandrokovićem, piše Jutarnji.

SDP je formirao RESTART koaliciju za izbore koju čine HSS, HSU, SNAGA i GLAS. Bit će zanimljivo vidjeti tko će od podravsko-prigorskih političara upasti na njihovu listu za sabor, tu su Kešer, Jakšić, ali i odnedavni HSS-ovac, gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, kao i predsjednik županijskog HSS-a, načelnik Koprivničkog Ivanca Mario Švegović.

čitam...