2.4 C
Koprivnica
Subota, 2. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
EUROPSKO PRVENSTVO

Beroš otkrio uvjet pod kojim ćemo se moći na trgovima veseliti golovima Vatrenih
B

Ljudi, volite sebe i druge. Samo tako možemo zajedno u bolje sutra', poručio je ministar.

Ne propustite

Ministar zdravstva Vili Beroš poslao je priopćenje u kojem je pozvao ljude na cijepljenje protiv koronavirusa, piše RTL.

Priopćenje Ministarstva zdravstva prenosimo u cijelosti:

“I dalje ćemo cijepiti naše građane protiv COVID-19 na sve načine kao i do sada – kod liječnika obiteljske medicine, u županijskim zavodima za javno zdravstvo i na punktovima organiziranim u većim gradskim središtima, ali činimo i nove napore da dođemo do svakog našeg građanina koji se želi cijepiti’, izjavio je danas ministar zdravstva Vili Beroš poslije sastanka radne grupe za provedbu cijepljenja u kojoj su predstavnici Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Na sastanku premijera sa županima i gradonačelnikom Zagreba naglašen je intenzivniji izlazak timova za cijepljenje na teren, po svim mjestima kako bi se omogućilo da priliku za cijepljenje dobije svaki građanin koji to želi. Hrvatski zavod za javno zdravstvo i županijski zavodi za javno zdravstvo upućuju mobilne timove cjepitelja u sva mjesta u svojim županijama, poglavito u mjesta koja su udaljena od zdravstvenih ustanova. U cijepljenje su intenzivnije uključeni i liječnici medicine rada koji će cijepiti zaposlenike u tvrtkama u kojima nisu svi cijepljeni ili oni koji su se naknadno odlučili da cjepivom zaštite svoje i tuđe zdravlje.

‘Kao ministar zdravstva upućujem poziv svim hrvatskim građanima da se cijepe u što većem broju što je važno za našu zajedničku dobrobit’, kaže ministar Beroš i naglašava: ‘Ostvarenje procijepljenosti više od polovine odraslih osoba do kraja ovog mjeseca jest naša zajednička pobjeda. Zato pozivam sve u našoj zemlji da se aktivno uključe u program cijepljenja. Samo tako ćemo moći imati uspješnu turističku sezonu, zajednički se na trgovima radovati uspjesima hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu, omogućiti mladima da se bezbrižno druže, maturantima da konačno krenu na maturalna putovanja…’

‘Ljudi, volite sebe i druge. Samo tako možemo zajedno u bolje sutra’, poručuje ministar zdravstva hrvatskim građanima, zaključuje se u priopćenju Ministarstva zdravstva.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

DOBRA VIJEST

Općina Virje će razveseliti umirovljenike isplatom božićnica

Općina Virje će umirovljenicima i korisnicima zajamčene minimalne naknade sa svog područja isplatiti božićnice. Pravo na božićnicu od 40...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti