Knjižnica Fran Galović

Besplatna radionica o pokretanju vlastitog biznisa

08:30h
0
Koprivnička knjižnica i čitaonica Fran Galović // Foto: Matija Gudlin
Knjižnica i čitaonica Fran Galović // Foto: Matija Gudlin

Ekonomistica Sanja Pernjak govorit će o upravljanju privatnim poduzetništvom, o osnivačkom pravnom okviru, primjeni poreza i doprinosa, obračunu plaća radnika i računovodstvenom praćenju poslovnih događaja.

Besplatna radionica Novi računovodstveni propisi u otvaranju malih poduzeća i obrta održat će se u srijedu, 25. studenog, u 18 sati u koprivničkoj knjižnici Fran Galović.

Voditeljica ove savjetodavne radionice je ekonomistica Sanja Pernjak koja će govoriti o upravljanju privatnim poduzetništvom, o osnivačkom pravnom okviru, primjeni poreza i doprinosa, obračunu plaća radnika i računovodstvenom praćenju poslovnih događaja.

Namijenjena je svim poduzetnicima početnicima ili onima koji tek kreću u posao, a odvija se u sklopu programa Knjižnica je više od knjiga – zajedno do zapošljavanja kojim knjižnica na svoj način pokušava pomoći u rješenju nezaposlenosti. Namijenjen je svima koji traže posao ili žele pokrenuti vlastiti te onima koji se žele prekvalificirati, nastaviti školovanje ili se dodatno usavršavati.

 

čitam...