Tri manifestacije

Biciklijada, Novinarski kotlić i Youth summer festival u Ludbregu

10:24h
0
Biciklijada // Foto: Ludbreg.hr

Na Otoku mladosti će po dolasku biciklista započeti brojni zanimljivi sadržaji, održat će se podjela nagrada sudionicima biciklijade, proglašenje najboljeg novinarskog kotlića, podjela gulaša i graha svim posjetiteljima.

Tri popularne manifestacije – Ludbreška biciklijada koja se ove godine održava 29. put po redu i time je nakon zagrebačke najstarija u Hrvatskoj i Novinarski kotlić u Centru svijeta ove će godine biti održane na isti datum. U dobro poznate manifestacije uklopit će se i 2. Youth Summer Festival.

Programi će se održati u subotu 18. lipnja od 15 sati, kada na Otoku mladosti započinje okupljanje novinarskih ekipa. Kuhanje počinje u 15.30 sati, a u isto vrijeme na Trgu Svetog Trojstva započinje okupljanje sudionika 29. Ludbreške biciklijade koja kreće u 16 sati.

Trasa vožnje duga je 12,5 km i ide kroz naselja – Ludbreg-Globočec – Čukovec- Sveti Petar – Apatija – Slokovec – Sigetec – Selnik, pa do Ludbrega. Na Otoku mladosti će po dolasku biciklista započeti brojni zanimljivi sadržaji, održat će se podjela nagrada sudionicima biciklijade, proglašenje najboljeg novinarskog kotlića, podjela gulaša i graha svim posjetiteljima.

Savjet mladih grada Ludbrega u sklopu 2. Youth Summer Festivala istog dana na Otoku mladosti organizira sportska natjecanja u odbojci na pijesku, malom nogometu, badmintonu, stolnom tenisu i drugom. Program će završiti zabavnim programom uz glazbu.

Organizatori događanja su Grad Ludbreg, Turistička zajednica Grada Ludbrega. Pučko otvoreno učilište Dragutin Novak i Savjet mladih Grada Ludbrega.

čitam...