IMATE ZANIMLJIVU PRIČU? ☎ 048-626846
15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 10. kolovoza, 2022.

Biciklistički centar - Cycle in a network

Prekogranična regija-gdje rijeke spajaju, a ne razdvajaju

Biciklistički centar Koprivnica je informativni centar Grada Koprivnice u kojem svi građani i turisti mogu dobiti informacije o biciklističkim rutama u okolici i šire i u kojem mogu posuditi bicikle za istraživanje i uživanje u tim rutama.

Adresa:
Dom mladih, Hrvatske državnosti 10, 48 000 Koprivnica
Zimsko radno vrijeme: (studeni – ožujak): 09:00h – 15:00h
Ljetno radno vrijeme: (travanj – listopad): 08:00h – 22:00h
Usluge biciklističkog centra dostupne su i na poziv: tel. +385 (0)48 221 477 ili mob. +385 (0)98 463 181

dd

Kako posuditi bicikl u Biciklističkom centru?
Otići u Dom mladih i potpisati potvrdu o posudbi te ostaviti polog od 200 HRK po posuđenom biciklu. Prije sklapanja posudbe obavezno se informirati o svojim pravima i obvezama u Općim uvjetima korištenja usluga Biciklističkog centra.
Ukoliko korisnik bicikl vrati na vrijeme i neoštećen, polog će mu biti vraćen.
U slučaju da korisnik ošteti bicikl ili ga vrati bez dodatnih dijelova koji su mu posuđeni uz bicikl, polog će ostati Operatoru za nadoknadu pretrpljene štetu.

S koliko je godina moguće posuditi bicikl?
Svaka punoljetna fizička osoba može posuditi bicikl.

Mogu li uzeti nekoliko bicikla istovremeno?
Da, jedna osoba može posuditi jedan ili više bicikala. Biciklistički centar na raspolaganju ima 20 bicikala za odrasle i 5 za djecu. Ukoliko jedna osoba posuđuje više bicikala obavezno se na potvrdu o posudbi moraju naznačiti podaci svih korisnika bicikala kako se njihovo korištenje ne bi zloupotrebljavalo i davalo na korištenje trećim osobama.

Koliko dugo mogu zadržati posuđeni bicikl?
Bicikl se može posuditi na razdoblje od najviše 7 kalendarskih dana.

Koliko košta posudba bicikla?
Korisnici će moći besplatno posuđivati bicikle do 30.09.2015. godine (to se ne odnosi na naknadu štete koja je nastala krivnjom korisnika i ostavljanje pologa pri posudbi). Nakon testnog perioda, odnosno od 01.10.2015. uspostaviti će se sustav naplate usluge prema cjeniku kojeg donese Operator sukladno novim Općim uvjetima korištenja.

Ima li usluga neku vrstu osiguranja?
U slučaju da korisnik ne vrati bicikl unutar propisanog roka, izdat će mu se upozorenje za prijestup. Ukoliko korisnik ni nakon isteka 24h od izdavanja upozorenja ne vrati bicikl, Operator će pokrenuti tužbu za krađu prema korisniku. Ukoliko korisnik ošteti bicikl ili bilo koji dodatni dio koji mu je posuđen uz bicikl, Operator će zadržati polog kako bi si nadoknadio štetu.
Korisnik bicikl koristi na vlastitu odgovornost. Korisnik preuzima potpunu odgovornost za štete koje je sam uzrokovao.

hucr_logo_turism_en-300x220

Kontakt
Sve informacije o posudbi bicikala ili biciklističkim rutama bit će dostupne u Domu mladih Koprivnica, web stranicama: www.dmkc.hr,www.komunalac-kc.hr i www.cycleinanetwork.eu ili na broju telefona +385 (0)48 221 477 odnosno mob. +385 (0)98 463 181.