Povodom dana bolesnika

Bilić zahvalio udrugama koje skrbe o bolesnima i nemoćnima

Grad će vam i dalje biti podrška u vašem radu kako biste nastavili ići za idealima i ciljevima koje si postavite, poručio je gradonačelnik Dubravko Bilić.

14:52h
0
Prijam kod gradonačelnika // Foto: Ludbeg.hr

Povodom Svjetskog dana bolesnika, u prostorijama Grada Ludbrega upriličen je prijam za predstavnike udruga i društava koje skrbe o bolesnima i nemoćnima.

– Zahvaljujem vam na svim naporima koje ulažete. Grad će vam i dalje biti podrška u vašem radu kako biste nastavili ići za idealima i ciljevima koje si postavite – poručio je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Na prijemu su bili Robert Kranjčec, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Ludbreg, Ruža Zlatar, predsjednica udruge Ludbreško sunce, Nada Kapusta, predsjednica udruge Narcisa Ludbreg, Danica Gerić, predsjednica Kluba Multipla skleroza Ludbreg i Ivan Jagić, predsjednik Udruge tjelesnih invalida Ludbreg.

Svrha obilježavanja ovog dana je podizanje svijesti šire javnosti o potrebama bolesnika te težnja za stvaranjem bolje zdravstvene i društvene zaštite koja će svakom oboljelom omogućiti dostupnu i kvalitetnu zdravstvenu skrb.

čitam...