4.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kadrovsko pojačanje

Bivša državna tajnica N. Mikuš Žigman, nova direktorica u Podravki, preuzela sektor formiran prošle godine
B

Kažu da je bogatu karijeru u državnoj i javnoj službi gradila više od 20 godina, a sveučilišno obrazovanje stekla je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu

Ne propustite

Iz najveće koprivničke kompanije upravo su se pohvalili novim kadrovsim pojačanjem. Naime, Nataša Mikuš Žigman, nova je direktorica sektora Poslovna održivost i zelena transformacija.

- Oglas -

Kako su pojasnili iz Podravke, riječ je o sektoru formiranom prošle godine, kojemu je svrha uspostava, standardizacija i poboljšavanje poslovnih procesa i najboljih praksi kompanije, upravljanje održivim razvojem i nefinancijskim izvještavanjem te identifikacije potencijala za korištenje potpora, poticaja i bespovratnih sredstava.

Inače, N. Mikuž Žigman bivša je državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, gdje je bila posljednjih šest godina, a prethodno je, između ostalog, bila i ravnateljica Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU te Business Development Manager u Britanskom savjetu za kulturne veze. Također, obnašala je i ključne funkcije u Središnjem državnom uredu za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova EU te Ministarstvu europskih integracija.

Kažu da je bogatu karijeru u državnoj i javnoj službi gradila više od 20 godina, a sveučilišno obrazovanje stekla je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Dodatno, na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu stekla je zvanje sveučilišne specijalistice ekonomike Europske unije, a na britanskom Sveučilištu Sussex magistre suvremenih europskih studija.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ludbreška atrakcija

FOTO/VIDEO Roda Pera nije odletjela na jug, o njoj ove zime brine Stjepan: Prirasla nam je srcu, građani ju hrane i neopisivo joj se...

Poznato je da rode iz naših u toplije krajeve sele krajem kolovoza. No jedna roda ostala je Ludbregu, a...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti