Bivša igračica Podravka Vegete potpisala za slovenskog velikana, igrat će Ligu prvakinja

Emocija će biti, ipak sam u Podravci provela tri godine. Ali, smatram se dovoljno iskusnom da to stavim sa strane i branim maksimalno boje svojeg novog kluba, govori Krsnik. 

13:00h
0
Rk Podravka Vegeta - Rk Umag
Dora Krsnik u dresu Podravke // Foto: Ivan Brkić

Jedna od igračica koje su na kraju protekle sezone napustile Podravka Vegetu pronašla je novi angažman. Kako pišu službene stranice slovenskog kluba, Dora Krsnik nova je igračica RK Krim Mercator. Najviše ju veseli igranje na višoj stepenici, u Ligi prvakinja.

– Stvarno sam sretna. Kad sam dobila poziv, odmah sam ga prihvatila. Ozljedu sam na sreću zaliječila, nemam više nikakvih problema i spremna sam za nove izazove – rekla je Dora Krsnik.

Već u pripremnom periodu Krsnik će odmjeriti snage sa svojim bivšim klubom, dva puta. Prvi susret bit će na Memorijalu Vinka Kandije u Ljubljani sredinom kolovoza, a ”uzvrat” će biti za tjedan dana u Koprivnici na Memorijalu Josipa Samardžije Bepa.

– Emocija će biti, ipak sam u Podravci provela tri godine. Ali, smatram se dovoljno iskusnom da to stavim sa strane i branim maksimalno boje svojeg novog kluba – govori Krsnik.

Velika prevaga za Krsnik bila je činjenica da Krim igra Ligu prvakinja. Prošle sezone Slovenke su prošle u drugi krug, dok je Podravka ispala u kvalifikacijama. Krsnik igra na poziciji srednjeg i desnog vanjskog.

– Krim već godinama igra Ligu prvakinja, ostvaruje odlične rezultate i to me najviše privuklo. Želim igrati jake europske utakmice i dokazati se još više kao igrač. Nažalos, s Podravkom to zadnje dvije godine nisam mogla – zaključuje nova igračica Krima.