Najavili prvi singl

Bivši članovi Dead Fisha pokreću projekt E:S:T:E:R

14:12h
0
Dead Fish // Foto: Arhiva

Glazbena scena Koprivnice i okolice s početkom sedamdesetih godina prošlog stoljeća postaje ozbiljnija, osamdesetih se oformljavaju mnogi bendovi, a u devedesetima Overflow počinje s osvajanjem Europe.

Ulaskom u novi milenij došli su i neki novi klinci s drugačijim stilom koji su mnogi tek trebali prihvatiti. Dead Fish je jedan od takvih bendova koji je kombinacijom različitih glazbenih stilova uspio privući mnoge fanove diljem Hrvatske, ali i šire.

Nakon više od osam godina postojanja članovi Dead Fisha odlučili su prošle godine staviti bend u stanje mirovanja koje je, kako su sami izjavili na facebook stranici, vjerojatno trajno.

Godinu dana nakon gašenja Dead Fisha dva bivša člana benda pokreću glazbeni projekt pod nazivom E:S:T:E:R. Publici su se obratili putem facebooka, a za kraj lipnja najavili su prvi singl u obliku video spota.

Radi se o projektu kojeg će karakterizirati nešto drugačija kombinacija glazbenih stilova. Odlučili su se objediniti elektroniku i hip-hop, koji sami po sebi imaju veliku perspektivu u smislu moderne glazbe. Trenutno se zainteresiranima obraćaju samo preko interneta, ali saznajemo kako su mogući i nastupi uživo.

Više informacija vezanih uz ovaj zanimljiv glazbeni projekt možete saznati preko službene facebook stranice.

čitam...